Shape Shifter 6 #1 Публикувано 19 Март, 2011 Здравейте колеги,искам да ви споделя неволите в последните дни.1. на 08.03 ми разбиха дясно предно стъкло с опит да откраднат радиото но успяха за вземат само панела.2. на 16.03 счупено ляво огледало - няма я часта която се сгъва3. на 18.03 същото положение с дясното огледалоНезнам при вас как е положението но тук доста зачестиха кражбите. Моля живущите в този квартал да споделят как е положението при тях.Както и ако някой има някакво инфо за тези абдали да пише, след като от полицията ме отсвириха ще се наложи да взема по сериозни мерки.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #2 Отговорено 19 Март, 2011 (Редактирано) И аз чувам много лоши отзиви напоследък и то не само в нашия квартал (Овча Купел)....Пред нас разбиха няколко коли, даже едно BMW са се опитали да го запалят, но не са могли.Не си ли застрахован?П.С> Счупените огледала може да са и от друго, не от опит за кражба....Ти от коя част на квартала си? Редактирано 19 Март, 2011 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tasmany 1 #3 Отговорено 19 Март, 2011 миналата седмица сутринта счупили чистачката ми :@ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 19 Март, 2011 (Редактирано) Eй пичове кви са тия приказки .... грозна работа . И аз съм от квартала (от 2ката) ... засега само емблемата са ми гепвали дечурлигите няколко пъти . Панел и други неща гледам да не оставям в колата където и да съм . То това нявсякъде си е като призив да ти разбият джама . Редактирано 19 Март, 2011 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #5 Отговорено 19 Март, 2011 Не е само там. Преди 2 месеца разбито стъкло задно нищо взето. Преди 2 седмици от апартамента 2 лаптопа, преди 3 дни нарязани гуми. Младост 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #6 Отговорено 19 Март, 2011 Дори и да си застрахован, може да не ти покрият щетите ако не им покажеш панела на радиото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #7 Отговорено 19 Март, 2011 Не само да им го покажеш , трябва да им го дадеш . Иначе все едно сам си прибраш тялото и панела и после искаш пари . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AbsolutHonda 22 #8 Отговорено 19 Март, 2011 Аз съм от Божурище,и да Ви кажа малък град,ама пак има кражби.Живея в блок и на един човек му откраднаха предното стъкло!След това фаровете му свалиха,на 2-3 коли има свалиха гумите със джантите и аз от страх си купих секретни болтове.Преди години бяха опитали да ни крадат колата,защото нямаше каско ама нещо не им се получи.Лично аз ако трябва ще стоя 2-3 нощи навънка ама ако ги намера тия ще ги застрелям направо...аман от измет 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #9 Отговорено 20 Март, 2011 И мене ми свалиха емблемите пак преди 1-2 месеца...писна ми....фана ли го ще му счупя ръцете. Неска чух за още един случай в квартала - така ми се ще да засека нощеска някое такова лай*о и да му плесна един коршум в някой от краката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #10 Отговорено 21 Март, 2011 Кофти работа колега.... Пръскай колата със светана вода че много зле положението.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shape Shifter 6 #11 Отговорено 8 Април, 2011 Има развитиеподочух че става въпрос за някакви келеши синове на някакви общински съветници.Един познат полицай и него да му разбили апартамента и нищо не е взето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gatsu 22 #12 Отговорено 7 Септември, 2011 Просто си е гаден периферен квартал и месните крадци до колкото чувам се знаят, но явно си плащат на някого за да не ги закачат. Мине се немине време и хоп изчезне някой по-нов автомобил. Явно си имат схема за действие и се краде точно през определени периоди. Да не говорим, че патрулките който патрулират нощем са в схемата на 90% защото мазните куки и те намазват по някой лев. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #13 Отговорено 7 Септември, 2011 колеги,пазате се най вече от куките.на споделяйте инфо и не се доверявайте на полицаи.те в повечето случаи са в схемата или пребират голям пай от самите крадци.в Пловдив например нащо районно в кв.Изгрев му викат 6tо частно управление.всеки работи за себе си.ако извикаш полицаи да се жалваш,поговориш с него,споделиш,почва да чете между редовете и в един момент почва да те изнудва и събира инфо.един приятел ми се оплака,че го спряли нащi куки(изгреvските)за висока скорост и като му видяли багажника(пълен с компоти и туршии)вместо акт,го боднали 10тина буркана......малко of doide.....просто не залагайте толкова полицаи да ви свършi работа.те са гладни,взимат по 400-500leva....затова и повечето участват в схеми....ма то това е обществена тайна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #14 Отговорено 7 Септември, 2011 По-отчайващо едва ли може да е положението. И аз исках да слагам разни infoboard-ове, монитори, gps-и, гъзарийки... Като се замисля какво ежедневно и неколкократно носене, монтиране, демонтиране, прибиране и ми се отщява да имам в колата каквото и да е по-различно от радио за 30лв, волан и седалки...Чудя се дали си струват нервите и притесненията да имаш пред блока кола по-скъпа от 3-4 бона??А на лафа, че "родната полиция ни пази" от нещо вече и 4 годишните не се връзват... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #15 Отговорено 7 Септември, 2011 (Редактирано) радио за 30лв, волан и седалки...Още по-лошо, за радио от 30 кинта- разбити стъкла или ключалки. После ремонти, майстори, време и т.н.Никога не оставям нищо ценно в колата! Редактирано 7 Септември, 2011 от Dimiter Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gatsu 22 #16 Отговорено 7 Септември, 2011 (Редактирано) А, и много внимавайте какво пишете за автомобила си по форумите! Предполагам всеки знае, че те не се четат само от добронамерени ползватели. Редактирано 7 Септември, 2011 от Gatsu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #17 Отговорено 8 Септември, 2011 За съжаление това важи с пълна сила за проект/тунинг темите, щото всеки знае, че там се наливат адските пари... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gatsu 22 #18 Отговорено 2 Октомври, 2011 И още един изревал от този квартал. В Петък вечер срещу Събота на едно приятелче от същия квартал му счупили предни и задна чистачки направо с раменете. Тези изверги заслужават една здрава агитка да ги излови и да им се изпотрошат ръцете на поне 10на места. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #19 Отговорено 26 Май, 2012 Одавна не е писано по темата но ... преди месец два един приятел ми дойде на гости от провинцията паркира си буса пред нас и на следващия ден му нямаше номерата !!! Поне мойте да ми бяха откраднали да не ме е срам от човека толкова , аз на гости го поканих те номерата му свиха ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #20 Отговорено 26 Май, 2012 абе и на мен ми крадът редовно чистачките и емблемите но това е нещо дребно...предполагам че са лапета които просто нямат какво да правят .. най-доброто решение е платен паркинг - охраняем.. или една вечер да се прекара в колата и да се пооглежда някой 100% са съмнителни и ще се заловят ама от там нататък не знам защото не си мислете ако са сериозно джамбазите че ходят с ръцете в джобовете... знам за история за счупено стъкло за 20стотинки и 2цигари оставени на таблото.. лично мое мнение не оставяйте ценни вещи каквито и да са те нито на задни седялки и багажници... и не си мислете че като оставите панела под седялката или в жабката само вие си мислите че е скрит носете го в себе си и на моменти си мисля че е по-добре да се оставя отключена колата и само на аларма да стои от колкото да ви разбиват стъкла ключалки и тн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #21 Отговорено 26 Май, 2012 Един приятел от този квартал, ходи по мъките вече месец, след като му откраднаха регистрационния номер... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #22 Отговорено 26 Май, 2012 Жалко за хубавата ни държава!ПроЗд народ, слаба държава!Полицията и престъпниците в комбина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове