rasthayan 6 #1 Публикувано 18 Март, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги,днес мернах интересна оферта в каталога на МЕТРО - Dayton D110 (лятна гума) с 10% намаление = 51.99лв. Незнам това за какъв размер е, но ми се видя доста малко. Някой имал ли е близък допир с тези гуми и какво е мнението му за тях.Поздрави! Редактирано 18 Март, 2011 от rasthayan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #2 Отговорено 18 Март, 2011 Колега това е цената на най-малката 13-ка другите са по-скъпички.А доколкото до тази марка знам , че са средна хубост като цена и качество. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #3 Отговорено 18 Март, 2011 аз си купих миналото лято и съм доволен произвъдени са в испания в завод на бриджстон по поръчка на метро даже мисля да си купя пак защото взех лети 14 и нямам гуми за тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Huligana 2 #4 Отговорено 18 Март, 2011 аз си купих миналото лято и съм доволен произвъдени са в испания в завод на бриджстон по поръчка на метро даже мисля да си купя пак защото взех лети 14 и нямам гуми за тяхБаш по поръчка на МЕТРО не са произведени, но наистина са под-фирма на Бриджстон Груп.Като качество, съм имам допир с зимните DW510 и честно казано съм доста доволен, но бяха с произход Германия и са ми казвали че немския Дейтон е най-читав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #5 Отговорено 19 Март, 2011 Втора година карам с зимни от тази марка(трети сезон им е), незнам кой модел са точно, но не съм визхитен,може би след 3-тата година вече започнват да губят свойствата си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове