Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги,днес мернах интересна оферта в каталога на МЕТРО - Dayton D110 (лятна гума) с 10% намаление = 51.99лв. Незнам това за какъв размер е, но ми се видя доста малко. Някой имал ли е близък допир с тези гуми и какво е мнението му за тях.Поздрави!

Редактирано от rasthayan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега това е цената на най-малката 13-ка другите са по-скъпички.А доколкото до тази марка знам , че са средна хубост като цена и качество.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си купих миналото лято и съм доволен произвъдени са в испания в завод на бриджстон по поръчка на метро даже мисля да си купя пак защото взех лети 14 и нямам гуми за тях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си купих миналото лято и съм доволен произвъдени са в испания в завод на бриджстон по поръчка на метро даже мисля да си купя пак защото взех лети 14 и нямам гуми за тях

Баш по поръчка на МЕТРО не са произведени, но наистина са под-фирма на Бриджстон Груп.Като качество, съм имам допир с зимните DW510 и честно казано съм доста доволен, но бяха с произход Германия и са ми казвали че немския Дейтон е най-читав.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втора година карам с зимни от тази марка(трети сезон им е), незнам кой модел са точно, но не съм визхитен,може би след 3-тата година вече започнват да губят свойствата си ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...