Jump to content
hahy

Може ли съвет за аудиото

Recommended Posts

Здравейте, от 3 дни вече съм със сивик 5та. Първото нещо дето ми прави нервите вече е като върна ключа и гасне музиката безвъзвратно. Станците си губи и всички настройки, трябва ли да си пускам директен + от акумулатора или има в таблото някъде на инсталацията и кабел с постоянно захранване? Също на празен ход НЕ винаги си задържа оборотите почва да цъка на 100 оборота и понякога дори и тях изпуска. Моторчето за празния ход ли ще е за чистене или има тънкости някакви (не съм имал допир с японци до сега)Че и разхода ми се вижда малко висок също така, от къде да почна с ревизийката. Мотора е Д15Б2 Мерси предварително на отзовалите се.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо има объркано по връзването на СД-то,на буксата си има независими 12в.Относно оборотите http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=56586

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско за информацията , относно музиката - закачих директно евро буксите както си бяха на колата и то си тръгна, може преди мене да е имало намеса и да са отстранили някой кабел. Ще го прегледам и това. Мерси отново.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещата преминаха към следващият проблем. Държенето на обороти както споменах когато си поиска , свалих моторчето , пръсках , чистих ама преди тва се изгорих жестоко - не помислих че там минава антифриз полу заврял :lol: тъй! Сложих празния ход и Ц. Вадя му буксата и нищо не се случва. Навих леко така на жилото за газта да не ми къса нервите докато стигнеме до същината проблема и не го пребориме. Слеващата стъпка да предложите , къде да рова, датчици вързани с дросела - нещо дето е пряко свързано с мпх-то ... ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...