Jump to content
pikaso906

Ползата да си член на форума

Полезен ли е за вас форумът?  

86 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Член съм на семеиството на хонда от 8 Януари,както с притежание на автомобила така и с участие във форума.Днес имах огромна полза от знанията на колегите.Понеже още уча днес бях на изпит по устроиство на автомобила и мога да кажа с гордост ,че го искарах с 5 изцяло благодарение на колегите.Попитата информация през 2-та месеца във форума е повече от колкото 4-те години в техникума по автомобилен транспорт ;) Да сте живи и здрави всички и все така да давате информация на неопитните млади автомобилни притежатели като мен :):D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям твоетоо мнение напълно на 1000 % :) Да сте живи и здрави колеги и все така отзивчиви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста полезен е форума :D , особено когато на някой му се занимава с твоите скромни проблеми.Определено мненията и препоръките на по навлезлите в " ХОНДА- МАНИЯТА" са от полза за всеки начинаещ "ХОНДА -ФЕН". И няма как да е иначе.Едно време всички са карали Жигули, Москвич, Трабант,Шкода, Волга и тук там нещо по рядко срещано .От тази гледна точка няма как всеки да знае какво се крие под капака на навлезлите западни коли. Евала на колегите ;) които са си блъскали главите с "ХОНДА-ПРОБЛЕМИТЕ" и има какво да предадат на по новите си последователи. Дано това продължава и занапред :)

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Форума е супер. Има мноооого полезни неща за подръжката на Хондите, а има и доста луди ТЮНИНГ съвети :lol: . Редовно се ровя тука и намирам многоо добра информация за моята мания ХОНДА :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм млад шофьор и имам още доооооста... неща да уча и вярвам ,че винаги ще се намери някой да помогне =Pp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаше я някъде абсолютно същата тема :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Да си ЧЛЕН не е лошо.Лошото е че някои ЧЛЕНОВЕ правят други ЧЛЕНОВЕ на форума да приличат на ЧЛЕНКИ.Едно ще ви кажа колеги.Когато купувате нещо от ЧЛЕН НА ФОРУМА,хубаво си отваряйте очите.Това че в писанките си из разни теми прилича на мъж не го прави такъв.Лично мен дето са ме извозвали разни известни ЧЛЕНОВЕ НА ФОРУМА съм го преглътнал,премълчал и съм си направил заключенията.Но днес разбрах за един ПИЧ от форума който са го хлъзнали с много солидна сума ЧЛЕНОВЕ НА ФОРУМА.И понеже е ПИЧ вероятно никога няма да го разкаже публично.Тъй че скъпи ПИЧОВЕ и ЧЛЕНОВЕ на форума,опичайте си ума.Да не се задръсти раздела "Рейтинг на търговци" с теми а ла "Поредния мошенник...".

Редактирано от MAD DOG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма стига с това шушу-мушу , казвайте ги тия "видни" членове ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм получил много безценни съвети и информация от членове на този форум и неведнъж съм им благодарил. За мен най-готино е като се съберем на националната, как може да има приятелско отношение между хора, които не се познават. Това някак ми топли душата. За това ще си остана поддръжник на клуба, въпреки че нямам хонда вече :thumbs2:п.п. Давайте имената на тези "измамници" за да можем всички да знаем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... За мен най-готино е като се съберем на националната, как може да има приятелско отношение между хора, които не се познават. Това някак ми топли душата. За това ще си остана поддръжник на клуба, въпреки че нямам хонда вече :(...

:):P:thumbs2::(:P:yes: Подкрепям!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...