freem4n 4 #1 Публикувано 3 Март, 2011 Честит 3ти Март на Всички Българи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #2 Отговорено 3 Март, 2011 (Редактирано) честит и от мене колкото и малко да се гордея че съм бЪлгарин Редактирано 3 Март, 2011 от Al Capone РедкациÑ� на правопиÑ�ни грешки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi VT 10 #3 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #4 Отговорено 3 Март, 2011 ЧЕСТИТ ПРАЗНИКда припомнимhttp://vbox7.com/play:521301fe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #5 Отговорено 3 Март, 2011 Няма по Български празник от днешния . Честит Празник Българи . Аз се гордея че съм Българин , а ме е срам от държавниците, нещасниците , мошениците които са се събрали в парламента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #6 Отговорено 3 Март, 2011 Честит Празник на всички Българи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #8 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник на взички. Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #9 Отговорено 3 Март, 2011 Честит Празник на всички,които като чуят Химна,писъка на гайда и истории за славни битки,кожата им настръхва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wildcats 11 #10 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник Българи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #11 Отговорено 3 Март, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
linejka 9 #12 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник на всички българи трябва да се гордеем с този празник :) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #13 Отговорено 3 Март, 2011 (Редактирано) Честит празник! Да живей България! Редактирано 3 Март, 2011 от mEtaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #14 Отговорено 3 Март, 2011 Покойници, вий в други полк минахте,де няма отпуск, ни зов за борба,вий братски се прегърнахте, легнахтеи "Лека нощ" навеки си казахте - до втората тръба.Но що паднахте тук, деца бурливи?За трон ли злат, за някой ли кумир?Да беше то - остали бихте живи,не бихте срещали тъй горделиви куршума... Спете в мир.Българио, за тебе те умряха,една бе ти достойна зарад тях,и те за теб достойни, майко, бяхаИ твойто име само кат мълвяха, умираха без страх.Но кой ви знай, че спите в тез полета?Над ваший гроб забвеньето цъфти.Кои сте вий? Над сянката ви клетане мисли никой днес освен поета и майките свети.Борци, венец ви свих от песен жива,от звукове, що никой не сбира:от дивий рев на битката гръмлива,от екота на Витоша бурлива, от вашето ура.И тоз венец - той няма да завене,и тая песен вечно ще гърмииз българските планини зелени,и славата ще вечно пей и стене над гробни ви хълми.Почивайте под тез могили ледни:не ще да чуйте веч тръба, ни вожд,ни славний гръм на битките победни,към вечността е маршът ви последни. Юнаци, лека нощ!НОВОТО ГРОБИЩЕ НАД СЛИВНИЦА1885Честит празник на всички Българи!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobkata34 0 #15 Отговорено 3 Март, 2011 Честит трети март на всички Българи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #16 Отговорено 3 Март, 2011 (Редактирано) Честит празник на всички Българи Редактирано 3 Март, 2011 от Red Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
degman 3 #17 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #18 Отговорено 3 Март, 2011 Няма по Български празник от днешния . Честит Празник Българи . Аз се гордея че съм Българин , а ме е срам от държавниците, нещасниците , мошениците които са се събрали в парламента.Same... Само те ни срамят!Честит празник на всички и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yavkata 0 #19 Отговорено 3 Март, 2011 Честит Празник на всички БЪЛГАРИ !Да си спомним тези които умряха за Неяи бял ден да не видят тези, които се опитват да я продадат парче по парче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #20 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник и от мен на всички Българи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #21 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник на всички! Нека да бъдем българи към самите себе си и след това и към останалите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PredatorBS 6 #22 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник, да сте живи и здрави всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #23 Отговорено 3 Март, 2011 Честит 3-ти март на всички :bg: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martintuning 0 #24 Отговорено 3 Март, 2011 Честит 3 март БЪЛГАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!БОЯТ НАСТАНА , ТУПКАТ СЪРЦА НИ,ЕТО ГИ БЛИЗО НАШТЕ ДУШМАНИДЪРЗОСТ,ДРУЖИНА,ВЯРНА СГОВОРНАНИЙ НЕ СМЕ ВЕЧЕ РАЯ ПОКОРНА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the stig 11 #25 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #26 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник БЪЛГАРИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #27 Отговорено 3 Март, 2011 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #28 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник, живи и здрави.Поклон пред загиналите за свободата ни ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velioto4en 2 #29 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник.Да живее БЪЛГАРИЯ :)http://vbox7.com/play:4ba95dc4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #30 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник, сънародници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #31 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник, Българи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hphphp 23 #32 Отговорено 3 Март, 2011 Поклон пред всички, дали живота си за Свободата на България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #33 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник на всички БЪЛГАРИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #34 Отговорено 3 Март, 2011 Uploaded with ImageShack.usЧестит празник и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #35 Отговорено 3 Март, 2011 Честит Национален Празник на всички българи! Бъдете здрави вие и хората, които обичате! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #36 Отговорено 3 Март, 2011 Честит празник колеги Обичам БЪЛГАРИЯ !ама ...http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA&feature=related 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #37 Отговорено 3 Март, 2011 (Редактирано) 100 Гайдиhttp://www.vbox7.com/play:818de2d2 Редактирано 3 Март, 2011 от doctor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #38 Отговорено 3 Март, 2011 Незнам за вас, но аз настръхвам като чуя тази песен ЧЕ СМЕ СТРОШИЛИ МРЪСНИ ОКОВИ, ЧЕ СМЕ СВОБОДНИ, А НЕ РОБОВЕ " 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #39 Отговорено 4 Март, 2011 Готино.39 БЪЛГАРИ в целия форум....Мнооого на добре отиваме.Иначе суперактивно участие във всякакви дебилни теми.Поздравления! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miroslav_stoev 1 #40 Отговорено 5 Март, 2011 http://vbox7.com/play:40994973 с малко закъснение ,но нещо вечно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове