Very Fast Coupe 1 #1 Публикувано 24 Февруари, 2011 Здравейте, в последно време както е мокро по улиците имам доста проблеми, явно нещо се мокри като влезна в локва и алтернатора започва да вие, понякога даж окъсява нещо и ми гълта акумулатора на момента. Въпросът ми е, понеже корите под двигателя ми ги няма, дали въобще серийно има такива кори за да си купя, че да не ми дава ядове. Другият ми въпрос е дали някой има идея какво се мокри, за да се получават тези проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #2 Отговорено 24 Февруари, 2011 1во мокри ти се ангренажа2ро има 2 кори само че те не спират водата като влезнеш в локва корите се намират след като свалиш предните гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 24 Февруари, 2011 Само тази на позиция 7 е,другото са подкалници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #4 Отговорено 25 Февруари, 2011 Кажи колата каква е (модел и година) - за да ти дадем по-точна информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Very Fast Coupe 1 #5 Отговорено 25 Февруари, 2011 Civic Coupe 5g D15B7 е колата.Ами това за ангренажа не го разбрах...какво общо има ангренажа с токовете???Ако имаш предвид ремъка на ангренажа - не е той, гледах го - не приплъзва. А и притеснителното е, че в даден момент гълта тока за секунди и направо колата гасне, няма ток даже и лампите на таблото да светнат. Мисля си, че дава на късо някъдеЕдит:Ако имаш предвид ремъка на алтернатора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fitio 1 #6 Отговорено 19 Януари, 2012 от генератора може да е,провери си него... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове