GS= 84 #1 Публикувано 22 Февруари, 2011 Здравейте! Колата е сивик 5 д15б2 със газ. Ето какво се случи тази сутрин.. Запалих колата, пуснах чистачките да очистят стъклото и незнам какво-зор ли видяха /имаше малко сняг па стъклото/, та колата угасна... Въртя отново ключа на контакт - ток има, свети таблото, но забелязах че копчето на газовата уредба не свети, а по принцип свети. Та незнам на къде да се насоча - бушон изгорял ли да търся , копчето ли е заминало или пък релето главното .. Някой ако се е сблъсквал с подобна ситуация да се обади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #2 Отговорено 22 Февруари, 2011 Вероятно е бушон или копчето е заминало.На бензин пали ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 22 Февруари, 2011 Опита ли да запалиш втори път, да не би да нямаш достатъчно ток колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #4 Отговорено 22 Февруари, 2011 Първо си виж акумолатора дали има ток достатъчно а също и клемите може да не прави добър контакт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DuMuTkO 1 #5 Отговорено 22 Февруари, 2011 Странен проблем наистина. Аз бих проверил главното реле първо. Дръж ни в течение с този интересен казус, колега. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #6 Отговорено 23 Февруари, 2011 Оказа се бушон - на горния ред 4 мисля от ляво на дясно /10А/. Незнам за какво е, но явно това копче за газовата оттам черпи ток. А иначе още немога да разгадая мистериозния проблем с нещенето да пали на бензин.. беше се оправило от самосебе си и сега пак неще и неще да подкачва помпата. Аз си го обяснямав с влажното време.. някъде губи контакт. Защото съм пробвал и друго реле и всички бушони съм претърсил .. мистерия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове