civicgonemad 60 #1 Публикувано 19 Февруари, 2011 (Редактирано) Колеги интересувам се колко вървят в България фарове за 5-та хеч ето от този тип: http://cgi.ebay.com/...sQ5fAccessoriesИли някакви подобни. Много ме кефят и се надявам да си намеря 1 чифт на разумна цена. Иначе и моите са добри(оригиналните) но мисля да слагам ксенон и смятам че ще са добра комбинация. Поздрави. Редактирано 19 Февруари, 2011 от CivicGoneMad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 19 Февруари, 2011 А сега де. Баш в офтопик ли...Сега ги гледах на един сайт - 365 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #3 Отговорено 19 Февруари, 2011 А сега де. Баш в офтопик ли...Сега ги гледах на един сайт - 365 лв.Ами при положение, че разпитвам още за цени ми се стори най-разумно тук да е. Ако трябва преместете я. Дайте сайта ако може. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4 Отговорено 20 Февруари, 2011 (Редактирано) Моите ги зех от илиенци за 340лв но мисля че не си заслужават цената сега след като ги опознах не бих дал толкова пари.Ще кажа и защо. Трудно се регулират, левия трябва да свлиш казанчето за да имаш достъп до врътките за късите не пасват добре на бронята като оригиналните, рефлектора на дългите направо му се чудя как още държи 2год. с тая еФтина пастмаска. Уплътнителната гума отзад постоянно се размества, а уплътнителната гума между фара и купето е на две места и доста оскъдно количество, като отдолу тая я лепих 3 пъти и накрая я махнахПросто сега ако трябва да купувам не бих дал повече от 240лв. макс даже и тия пари са много.п.п. Става дума за Сонарки но предполагам че другите са същите. Редактирано 20 Февруари, 2011 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 20 Февруари, 2011 То и на мен не ми се даваха кинтите, ама ги дадох. Като няма по-евтино а искам да имам - давам. Изборът си е личен, разбира се. Като имам предвид, как стоят разкривени мигача спрямо фара на повечето сивици (да не кажа всички) си мисля, че тия фарове не са чак толкова зле. Може би ако човек е скептично настроен ще вижда само негативите. Да, малко трудно се регулира фара от шофьорската страна, но това не се прави всеки ден, освен това си има пунктове за реглаж, тоест не ти трябва да се кахъриш. Моите фарове според мен паснаха добре, и след реглаж виждам, за разлика от оригиналните кандила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове