Jump to content
^VaNcHy^

Ламбда сонда Accord 2000 tdi 1997

Recommended Posts

Здравейте колеги.Имам един такъв въпрос:Има ли въпросната Hionda Accord tdi 105hp ламбда сонда .... и ако няма при махане на катализатор , какви могат да бъдат последствията от това.Благодаря ви предварително за вниманието. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросната ти Hionda има ламбда сонда, завита е точно под карбуратора,над дистрибуторната капачка. :lol: Даже в Google те е мързяло да питаш, какво остава за темите тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ... карбуратор ... дистрибуторна капачка .... ?"Honda" сорка моя грешка :)След това колата е дизелова , просто те е домързяло да прочетеш целия ми въпрос.Както и да е жив и здрав и безаварийно каране.Исках просто да си спестя утре ходенето на канал да огледам гърнетата.И все пак ако някой има мнение по въпроса , моля да го сподели , ще му бъда благодарен.

Редактирано от ^VaNcHy^

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата те е иронизирал, че това е дизелов автомобил и ламбда сонда този двигател няма. Както и почти никой дизелов двигател. До колкото знам има при някои от най-новите common rail diesel-и, които работят доста различно от старите дизелови двигатели и ламбда сондата (или кислороден сензор, както му викат на запад) може да е от полза. Примерно двигателя i-CTDi на Хонда от 2004-2008 също НЯМА. За още по-новия D-TEC не знам.Но това, което той казваше бе, че едно търсене във форума или в Гугъл щеше да ти отговори на въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си хванал майтапа, както и да е.По въпроса /сега сериозно/ - махай катализатора смело и елиминирай ЕГР-а, ще останеш доволен. А критиката за мързела ти си остава в сила.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си хванал майтапа, както и да е.По въпроса /сега сериозно/ - махай катализатора смело и елиминирай ЕГР-а, ще останеш доволен. А критиката за мързела ти си остава в сила.

Е това вече е приказка. Все пак ми беше под въпрос дали има или няма , след малко отивам в сервиза да видяще има ли чалъм на катализатора и да си дялна една тръба. ;)Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...