Jump to content
Em0

Нов във форума и за първи път с Хонда

Recommended Posts

Здравейте на всички. Нов съм във форума и от тази седмица съм част от магията Хонда. Всъщност и това е първата кола в живота ми, която си купувам - Хонда Сивик 1.4.Очарован съм от автомобила ... неописуем е ... надявам се, че това е само началото на хубавите емоции с Хонда-та ми. Бих ви помолил за съвет къде в София да обслужвам автомобила си, има ли нещо по - специфично при подръжката му и всякакви други полезни съвети. Ако мога да съм полезен на колеги с нещо, моля не се колебайте, нали това е идеята на форума - да си помагаме с каквото можем.Благодаря ви предварително!Поздрави, Е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Радвам се, че марката ви е по сърце! Напишете повече данни , снимки. В гаранция ли е колата? Пожелавам безпробемна и безаварийна наслада от 8 ген.PS: Имаме си и тема - My link

Редактирано от vesivanova

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бях новак с първата ми кола миналия месец само ,че тя е прелиуд ,а за Сивика само хубави работи чувам.Мога да ти препоръчам един сервиз.Няма си име тои е по скоро гараж с тази функция,има всичко необходимо за перфектна работа и маистора е меко казано добър,не веднъж съм си правил хондата там и колкото и трудно да е било да намери части винаги е намирал.Намира се в квартал враждебна,гаража му е точно до околовръсното срещу ОМВ.Влизаш в квартала и казваш търся Петър механика знаят го. п.п.Малко некадърно те ориентирах ,но дано го намериш страшен е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега!Мога да ти препоръчам (за София) сервизът на Юбико в квартал Горубляне - оторизиран сервиз е, правят само Хонди, включително гаранционни. Всичко до сега там съм правил по колата. И там ще продължа да го правя - момчетата са ми помагали за дребни работи и без да ми взимат пари, по телефона 2-3 пъти съм звънял да питам кое какво, винаги любезно ми се обяснява как сам да си го направя, а като отида чувствам приятелско отношение (последния път като ходих да оставя колата привечер единия от тях ме закара до дружба от където да си хвана транспорт да се прибера, че съм му бил на път). След като ги препоръчвам не мисля, че има нужда да казвам колко професионално е била вършена работата.Пожелавам ти безброй аварийни километри и само позитивни емоции. Макар че тези двете общо взето си вървят в пакет с всяка Хонда :)

Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей колега,честито и добър избор.вкарай някоя снимка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...