Jump to content
Restless

Плацебо или "вълшебните подобрители"

Recommended Posts

Чудодейни свещи, добавки в горимото, магнетизатори ...Би трябвало да се посвети на Остап Бендер и съвременните му последователи.част първаhttp://www.zr.ru/a/287502

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление не всички знаем руски! Ще те помоля да поразясниш на нас неуките за какво става въпрос ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Верно и на мен ми се чете, но и аз не разбирам руски :P.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може би като излезе втората част... ама там все пак има картинка на "изделията" и крайния резултат от тест е съвсем кратък:"Вредное изделие" или "Абсолютно безвредное", това си е достатъчно :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Голям смях, но това е малка частица от пазарната икономика, колко такива глупости има на международно ниво. Пресен спомен от младежа с онази чудесия, която се слагаше в запалката и вършеше куп чудесаПубликувано изображение. Беше пуснал тема тук във форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смях верно...вероятно най-добре се смеят тия дето изкарват кинти от това... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А пък в ловци на митове доказаха ,че кола с повърхност като топка за голф (на дупки) дава по-малък разход въпреки 240-те килограма допълнителен товар под формата на глина. Изумих се като казаха тия ,че разхода е намалял в сравнение с нормална повърхност и без дупки. :)Също имаше и как е по-добре да караш пикап по-икономично:със затворен капак,с отворен и вместо капак една лента.Най-добре е със затворен капак.Става въпрос за капака отзад на багажника

Редактирано от pikaso906

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@pikaso906, ама накрая казаха, че тая цялата икономия много лесно се преудолява с няколко качвания във високите обороти. Явно е обаче, че хората като цяло са много прости, защото се вързват уникално лесно - най-пресен пример гривните пауърбаланс :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,ама с 250кила глина ,ако някои я произведе колата така на дупки без да я товари с тая глина ше извади чувствително намален разход.А иначе за такива неща като магнитни гривни и добавки по 8лв някво шишенце само кат ми ги рекламират знам ,че за нищо не стават. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...