archer 6 #1 Публикувано 10 Февруари, 2011 (Редактирано) Колеги,моля за малко информация какво масло да налея в скоростите на моя Prelude (2.0i F20A4). Благодаря предварително!Поздрави.PS: С ръчни скорости съм. Редактирано 10 Февруари, 2011 от archer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #2 Отговорено 10 Февруари, 2011 Honda ATF за автомат или Honda MTF за ръчни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
archer 6 #3 Отговорено 10 Февруари, 2011 (Редактирано) Мерси колега. Не знам дали ще успея да намеря такова, но поне ме насочи какво да търся - * MTF. Ще пробвам с нещо подобно от Castrol. Редактирано 10 Февруари, 2011 от archer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #4 Отговорено 10 Февруари, 2011 В Бултрако го има недей да пробваш с друго около 29 лв литър и 19 лв за наливното ако го смениш при тях за 15 лв (смяната е толкова ) ти правят и преглед на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #5 Отговорено 10 Февруари, 2011 Абе човек, бегай до Бултрако или Ubi-co и си вземи оригинал по 20 лева литъра 2 литра, не се излагай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #6 Отговорено 10 Февруари, 2011 Също като колегите те съветвам да си вземеш оригинално масло МТФ, не е особено по- скъпо, но е точно за хондите ни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
archer 6 #7 Отговорено 10 Февруари, 2011 Е щом го има т.е. намира се лесно и е на тази цена ще сложа от него. Благодаря много за информацията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Asimo 0 #8 Отговорено 20 Февруари, 2011 И аз така ще направя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KONI 11 #9 Отговорено 20 Февруари, 2011 Honda ATF за автомат или Honda MTF за ръчни колегата не е писал годината на колата но ми се струва,че особенно за ръчни скоростисе препоръчваше моторно масло 10w40. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #10 Отговорено 3 Октомври, 2011 (Редактирано) Здравейте,понеже ми предстои и на мен смяна на трансмисионно масло искам да попитам за Акорд 95 англичанка какво препоръчват.Понеже разбрах че за някои по стари модели като мойта препоръчвали 10W40.И понеже няма от къде да прочета точно за мойта колица какво препоръчват дали да е MTF или 10W40 се надявам някой който е запознат да сподели.И ако е MTF знам че се купува само от представителството на Хонда но някои казват че е 20 други 30 лева за литър не става ли въпрос за едно и също масло все пак. Редактирано 3 Октомври, 2011 от велизар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #11 Отговорено 3 Октомври, 2011 Сложи същото като на мотора и карай без да се притесняваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #12 Отговорено 3 Октомври, 2011 За цените е писал @kembo, по-нагоре. За едно и също масло става въпрос, но едното е наливно (купуват го на едро в тенекии), а по-скъпото е в разфасофки от по един литър. А какво да слагаш ти е отговорил @Sebulba. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #13 Отговорено 4 Октомври, 2011 Ако това ти помогне колега, макар, че противоречи на някой мнения. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #14 Отговорено 4 Октомври, 2011 (Редактирано) Honda MTF III е най-добрият избор който можеш да направиш в твоя случай. Преди седмица от Бултрако взех две шишета по литър за по 23лв и стотинки, общо излезнаха около 57лв. Редактирано 4 Октомври, 2011 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #15 Отговорено 4 Октомври, 2011 Абе аз съм си сипал 10w40 в кутията ми за д-серия хонда, и няма ама никакви проблеми, пък незнам това mtf колко е вълщебно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
archer 6 #16 Отговорено 4 Октомври, 2011 Абе аз съм си сипал 10w40 в кутията ми за д-серия хонда, и няма ама никакви проблеми, пък незнам това mtf колко е вълщебно Тая тема не е ли малко старичка?! Откъде я изровихте. И все пак да кажа - смених го с Honda MTF купено от Юби Ко - наливно. По евтинко е отколкото от бултрако в опаковки по литър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #17 Отговорено 4 Октомври, 2011 Мерси за отговорите колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #18 Отговорено 4 Декември, 2011 Според каталога на мотул, има масло MTF 10W40 което се препоръчва , но нито знам дали го има в Българи нито колко струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове