Jump to content
archer

Подходящо масло за скорости

Recommended Posts

Колеги,моля за малко информация какво масло да налея в скоростите на моя Prelude (2.0i F20A4). Благодаря предварително!Поздрави.PS: С ръчни скорости съм.

Редактирано от archer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Honda ATF за автомат или Honda MTF за ръчни ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега. Не знам дали ще успея да намеря такова, но поне ме насочи какво да търся - * MTF. Ще пробвам с нещо подобно от Castrol.

Редактирано от archer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бултрако го има недей да пробваш с друго около 29 лв литър и 19 лв за наливното ако го смениш при тях за 15 лв (смяната е толкова ) ти правят и преглед на колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе човек, бегай до Бултрако или Ubi-co и си вземи оригинал по 20 лева литъра 2 литра, не се излагай ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също като колегите те съветвам да си вземеш оригинално масло МТФ, не е особено по- скъпо, но е точно за хондите ни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е щом го има т.е. намира се лесно и е на тази цена ще сложа от него. Благодаря много за информацията!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Honda ATF за автомат или Honda MTF за ръчни ;)

колегата не е писал годината на колата но ми се струва,че особенно за ръчни скоростисе препоръчваше моторно масло 10w40.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,понеже ми предстои и на мен смяна на трансмисионно масло искам да попитам за Акорд 95 англичанка какво препоръчват.Понеже разбрах че за някои по стари модели като мойта препоръчвали 10W40.И понеже няма от къде да прочета точно за мойта колица какво препоръчват дали да е MTF или 10W40 се надявам някой който е запознат да сподели.И ако е MTF знам че се купува само от представителството на Хонда но някои казват че е 20 други 30 лева за литър не става ли въпрос за едно и също масло все пак.

Редактирано от велизар

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложи същото като на мотора и карай без да се притесняваш! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За цените е писал @kembo, по-нагоре. За едно и също масло става въпрос, но едното е наливно (купуват го на едро в тенекии), а по-скъпото е в разфасофки от по един литър. А какво да слагаш ти е отговорил @Sebulba.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това ти помогне колега, макар, че противоречи на някой мнения.Публикувано изображение

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Honda MTF III е най-добрият избор който можеш да направиш в твоя случай. Преди седмица от Бултрако взех две шишета по литър за по 23лв и стотинки, общо излезнаха около 57лв.

Редактирано от Petar Petrov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз съм си сипал 10w40 в кутията ми за д-серия хонда, и няма ама никакви проблеми, пък незнам това mtf колко е вълщебно

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз съм си сипал 10w40 в кутията ми за д-серия хонда, и няма ама никакви проблеми, пък незнам това mtf колко е вълщебно

Тая тема не е ли малко старичка?! Откъде я изровихте. И все пак да кажа - смених го с Honda MTF купено от Юби Ко - наливно. По евтинко е отколкото от бултрако в опаковки по литър. Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според каталога на мотул, има масло MTF 10W40 което се препоръчва , но нито знам дали го има в Българи нито колко струва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...