mishos85 2 #1 Публикувано 5 Февруари, 2011 предстои ми смяна на задни амортисьори-моите за газови и ще ги сменям с маслени.става въпрос за англичанка 96' 1.5 в-тек 16в.казаха ми за кофап че са ефтини и добри.от къде мога да закупя и някой знае ли като цени как са и качество де? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #2 Отговорено 5 Февруари, 2011 предстои ми смяна на задни амортисьори-моите за газови и ще ги сменям с маслени.става въпрос за англичанка 96' 1.5 в-тек 16в.казаха ми за кофап че са ефтини и добри.от къде мога да закупя и някой знае ли като цени как са и качество де?Виж в Евро-07,за качество не знам,аз съм с Монро-много съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #3 Отговорено 5 Февруари, 2011 предстои ми смяна на задни амортисьори-моите за газови и ще ги сменям с маслени.става въпрос за англичанка 96' 1.5 в-тек 16в.казаха ми за кофап че са ефтини и добри.от къде мога да закупя и някой знае ли като цени как са и качество де?Виж в Евро-07,за качество не знам,аз съм с Монро-много съм доволен.Колко километра си навъртял и от колко време си с Монро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speed1981 2 #4 Отговорено 6 Февруари, 2011 Бях сложил на седна Монро,от Косер ги взех,оказаха се менте,за една година има няма единия даде фира,дано случиш на качествени!В БГ.човек дава пари а не знае какво клупува... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japan_PoweR 2 #5 Отговорено 6 Февруари, 2011 един приятел със същата англичанка преди 2 години си закупи 4 чисто нови "KYB" газови на тях имашещампа "Made In Japan" вече 2-ра година няма изпуснал и колата му се държи много стабилно!както искаш де.. Монрото е по евтино.. но има и боклуци от него! докато Каяба е по голям процент даслучиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #6 Отговорено 6 Февруари, 2011 предстои ми смяна на задни амортисьори-моите за газови и ще ги сменям с маслени.става въпрос за англичанка 96' 1.5 в-тек 16в.казаха ми за кофап че са ефтини и добри.от къде мога да закупя и някой знае ли като цени как са и качество де?Виж в Евро-07,за качество не знам,аз съм с Монро-много съм доволен.Колко километра си навъртял и от колко време си с Монро.Двайсетина хил. с Хонда-та.десетина с Монро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mishos85 2 #7 Отговорено 7 Февруари, 2011 питах ви нещо по моя въпрос,а вие го обърнахте на дискусия за други неща 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #8 Отговорено 7 Февруари, 2011 питах ви нещо по моя въпрос,а вие го обърнахте на дискусия за други нещаKазах ти да видиш в Евро-07,щом никой не ти отговаря за качеството им значи никой от тук четящите не кара тази марка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #9 Отговорено 7 Февруари, 2011 питах ви нещо по моя въпрос,а вие го обърнахте на дискусия за други нещаНамери колегата ms_auto във форума, той ще ти реши проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #10 Отговорено 7 Февруари, 2011 Вземи си BOGE от Аутоплюс, аз съм с такива и нямам проблеми . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #11 Отговорено 9 Февруари, 2011 По книга англичанките са с газови,аз лачно заложих на Токико. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #12 Отговорено 10 Февруари, 2011 Колега mishos85, "Англичканки"... няколко варианта и не не съм сигурен че на всичките задните амортисьори са еднакви... Дай номер на шаси и ще видим кои точно са твойте... кой ги произвежда и кое е най-доброто съчетание между качество и цена... Вземи си BOGE от Аутоплюс, аз съм с такива и нямам проблеми . nuddy... ти "англичанка" ли караш... или просто си доволен от качеството на BOGE? drakula... нали си доволен от MONROE-то което си взел... Що го пращаш човека в Евро 07 като там MONROE не прадават... по-добре му кажи от къде и за колко пари може да си вземе като твойте... Пращам го в Евро-07 защото търсеше Кофап . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове