Two 1 #1 Публикувано 3 Февруари, 2011 Интересува ме само от моята кола ли трудно се излиза? И двата ми подглавника са разбити от миналия собственик.То не че сега някой ако излиза от задните врати не се дърпа за тях.Да взема да сложа дръжки като в 211 или някой тир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 3 Февруари, 2011 Зависи колко е пиян тоя дет ще излиза от колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 3 Февруари, 2011 Обикновено хора с вградени еъбези имат проблем със ставането от сивиците но всичко е до въпрос на тактика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Two 1 #4 Отговорено 3 Февруари, 2011 (Редактирано) Обикновено хора с вградени еъбези имат проблем със ставането от сивиците но всичко е до въпрос на тактика Нз седалките ли да сменя какво да правя ...незнам.Пък и съм 69 кила Редактирано 3 Февруари, 2011 от Two Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #5 Отговорено 4 Февруари, 2011 Аз съм със спортни седалки и пак се слиза трудно от задните места. Все едно се раждаш направо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове