honda123456 10 #1 Публикувано 1 Февруари, 2011 Каква е разликата в оригнално спарко и реплика освен цената като изработка и удобство има ли разлика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 1 Февруари, 2011 Колега подбирай разделите По темата - как мислиш ?! ще има ли разлика Спарко не е просто марка и заради това цената му скача със 100 лв , а е Лицензирана марка Реално ти може и да не усетиш разлика между двете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda123456 10 #3 Отговорено 1 Февруари, 2011 извинявам се за раздела точно и аз това си мислех аз едвали ще намеря някаква разлика като седна и на 2те но понеже не съм затов питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 2 Февруари, 2011 Според мен разлика има Спарко-то е малко по удобно от репликата.В момента карам с тази отдясно на снимката,горе долу е добре с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове