plam81 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2011 Колеги тъй като от скоро я карам колата днес забелязах , че има луфт във волана.Иначе няма потропвания като минавам по-неравност.От какво може да е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 31 Януари, 2011 Ако ти е здраво окачването- рейка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #3 Отговорено 31 Януари, 2011 Понеже е с "чупещ волан" провери дали е притисната ръчката докрай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plam81 0 #4 Отговорено 31 Януари, 2011 Ако ти е здраво окачването- рейка Утре се сменят двата маншона на рейката .Има ли за нея някакъв ремонтен комплект или болт с който може да се обере евентуално ,ако е там причината.Май се започва със сериозен р-т новата покупка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plam81 0 #5 Отговорено 31 Януари, 2011 Понеже е с "чупещ волан" провери дали е притисната ръчката докрай.Колега луфта е в посока на въртене и е около 10мм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Delev 24 #6 Отговорено 31 Януари, 2011 И аз го имам същия проблем и се оказа...... рейката Има болт за обиране на луфта,но никакъв ефект.Ще търся и аз някакъв вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #7 Отговорено 31 Януари, 2011 просто информативно искам да питам. Страшно ли е това "рейката" ,че се усеща такъв песимизъм? колко пари струва ремонта примерно ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hienata 2 #8 Отговорено 31 Януари, 2011 най вероятно е от каренцето на кормилния прът Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #9 Отговорено 31 Януари, 2011 (Редактирано) просто информативно искам да питам. Страшно ли е това "рейката" ,че се усеща такъв песимизъм? колко пари струва ремонта примерно ?Ми не много. Това е преобразувателя на въртенето на волана в завиване на колелата. Карал съм кола с луфт- нема такъв ад.Решения много-2ра ръка, но само с монтаж Рециклиране- в ТУ ги правят ако си я отнесеш/май имаха и сервиз... /,В Радомир за 220кинта све един ги рециклира за 2 работни дни, но е баси и салтака и не го препоръчвам. Има още 3-4 фирми по София, но под 300 кинта няма. Има и още 2 варианта- ремонтен комплект/най добре от Хонда и майстор/ или чисто нова, но е около 1000 кинтас по спомен Аз като ми се наложи, понеже си купих 2ра ръка на доверие една с луфт и после си купих пак една,но си дръннах на една пловдивска форумна морга и за 7 часа със се пътя бях с перфектен волан и доволен от срещата с един пич" Майна не ти казвам името, да няма реклама/ спаско52/. Та варианти много Редактирано 31 Януари, 2011 от barsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове