alf 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2011 Здравеите колеги извинявамсе ако я има темата но не открих нищо .... Купих си бик ксенон и немога да го вържа казаха ми че на хондите се слагали някакви релета за да светне вярно ли е това ...или акао някои знае или има схема да сподели ... Благодаря предварително... А забравих става вапрос за Сивик Англичанка.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #2 Отговорено 30 Януари, 2011 Сигурно за баластите говориш, те са задължителни за всеки ксенон http://www.youtube.com/watch?v=-lFhZYKzYNA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #3 Отговорено 30 Януари, 2011 не имам всичко в комплкта като го вържа не иска да свети.. а имам и ситроен на неого свети ..Данеби да са обарнати плюса и минуса на буксата която влиза в крушката.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 30 Януари, 2011 Аз докато го напиша ,колега ти сам си си отговорил.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #5 Отговорено 30 Януари, 2011 Аз докато го напиша ,колега ти сам си си отговорил.УспехА кой цвят е пюса и кои минуса.. :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #6 Отговорено 30 Януари, 2011 Местиш докато не светне,и да объркаш полюсите няма да изгори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #7 Отговорено 30 Януари, 2011 Местиш докато не светне,и да объркаш полюсите няма да изгори Доообре :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #8 Отговорено 30 Януари, 2011 Метни после и една снимка как светят фаровете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #9 Отговорено 4 Февруари, 2011 Здравеите отново но тоя ксенон неще да светне на тая хонда кажете как се връзва защото два дни полудях и неиска..... :) Ако някои има схема нека я даде или да опише .... :P Благодаря преварително.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #10 Отговорено 4 Февруари, 2011 (Редактирано) Коя от двете схеми е подходяща за Хонда Сивик англичанка.... My link Редактирано 4 Февруари, 2011 от atoma ПравопиÑ�ни грешки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bleid 2 13 #11 Отговорено 4 Февруари, 2011 Здравеите отново но тоя ксенон неще да светне на тая хонда кажете как се връзва защото два дни полудях и неиска..... :) Ако някои има схема нека я даде или да опише .... Благодаря преварително....Ами като не разбираш , толкова ли ти се досвидяха 20лв да отидеш да ти го вържат хората ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #12 Отговорено 4 Февруари, 2011 Нямаш нищо сложно в монташа! 1-во си сложи крушките във Фаровете, след това следва да си намериш място за баластите, преди 1 ден слагах на такъв сивик и има доста прилично място от дясната страна точно на тампона , а от лявата отстрани до филтъра. После разгъваш инсталацията управляващия блок трябва да е от лявата страна на него почти накрая му намираш място (аз го захванах за филтърната кутия), дългата част кабели за лявата крушка и баласт трябва да има кабел за маса, него трябва да захванеш за купето, в твоя случай става перфектно за първото или 2-ро болче на калника, а самия сноп кабели който е в гофра, можеш да го захванеш под ламаринката на разширителния съд и пластинките които държат радиатора. В самата инсталация трябва да имаш кабел който е с бушон (червен) той е за + на акумулатора! Остава да имаш един последен кабел с ухо който е за - на акумулатора ,но за сажеление той идва къс, трябва да се удължи малко понеже акумулаотра е горе.Това е. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #13 Отговорено 4 Февруари, 2011 (Редактирано) Здравеите отново но тоя ксенон неще да светне на тая хонда кажете как се връзва защото два дни полудях и неиска..... Ако някои има схема нека я даде или да опише .... :D Благодаря преварително....Ами като не разбираш , толкова ли ти се досвидяха 20лв да отидеш да ти го вържат хората ?Колега не съм нито за 20лв. нито за 200лв искам да разбера защо не свети на хонда а на пежо партнер свети и кои кабели трябва да се обарнат за да светне.. Редактирано 4 Февруари, 2011 от alf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REX_TAXI 0 #14 Отговорено 4 Февруари, 2011 Коя от двете схеми е подходяща за Хонда Сивик англичанка.... My link колегата е обяснил много добре как се прави има схема и с положително управление и с отрицателно, предполагам на тебе е отрицателно (с постоянен "+" и упваление по - ) управление (на една тойота имаше подобен проблем) затова на Хондата не свети а другата дето е светнал управлението е положително ( постоянен - и управление по + ) според мен е това Успех с монтажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове