pumata_dp 12 #1 Публикувано 26 Януари, 2011 Колеки дайте съвет как да размразя ръчната че е замръзнала и задните колела адвам се въртят! днес пробвах с Печка духалка обаче не стана :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 26 Януари, 2011 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=55261П.П При мен се получи с печка! Наи добре да е от тия старите калорифери с реотаните! Вкарваш я в гараж и слагаш печката да духа под колата! Редактирано 26 Януари, 2011 от rEsPeCtiVe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krakadal 6 #3 Отговорено 26 Януари, 2011 наи сигурният начин е със нови жила колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 26 Януари, 2011 Дам това е наи добрия вариант с който няма да имаш никакви проблеми,но наи сигурния начин е като отвикнеш да я вдигаш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #5 Отговорено 26 Януари, 2011 не знам защо но моята като я оставя на 1-ва и като я бутна тръгва ? ако не опъра ръчната не спя спокойно Колега кофри работа отивай в мола от сутринта до вечерта на паркинга и ще омекне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #6 Отговорено 26 Януари, 2011 Добра идея стига да имахме МОЛ в Дупница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petkata 0 #7 Отговорено 26 Януари, 2011 най добрият вариант е този които ти предложи колегата rEsPeCtiVe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #8 Отговорено 27 Януари, 2011 пръскаш с вряла вода ама после не я опъвай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #9 Отговорено 27 Януари, 2011 Пръскаш...и после те "пръскат" в някои сервиз за смяна на изкривени дискове(барабани) 100 лв + 200 лв дискове и става 300 лева впръскване 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #10 Отговорено 27 Януари, 2011 Аз бях впръскал течност против замръзване на ключалки с една спринцовка под самата обшивка на жилото и за сега нямам грижи- но не я дърпам през зимата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #11 Отговорено 28 Януари, 2011 Колеги искам да ви попитам, не съм много наясно, но кое всъщност замръзва? Самите жила на ръчната или спирачният апарат? И още нещо, аз отзад съм с дискови спирачки, в този случай пак ли замръзва ръчната спирачка?Като прочетох темата и спрях да ползвам ръчна сега в студа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #12 Отговорено 28 Януари, 2011 На мен ми замръзна самото жило.Когато обшивката е скъсана влиза влага и прах + неизползване на ръчната.Има вариянт и самите накладки да залепнат за диска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trepa4a 2 #13 Отговорено 28 Януари, 2011 Колега пробвай дай 1 ва скорост потегли няколко метра ако можеш после задна скорост.Но пусни ръчната.В някой случай става.Изпитано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #14 Отговорено 28 Януари, 2011 Дам а в други случаи (при барабани) просто самото "феродо" се отлепя от накладката и ваденето на барабана е много ама много интересно ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #15 Отговорено 28 Януари, 2011 Ясно, значи и при дискови спирачки се получава- жилото! Забравям за ръчната докато не станат плюсови температурите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #16 Отговорено 28 Януари, 2011 дигай я, сваляй барабаните с помоща на чук, опъни си с клещите жилата да охлабят и повече не я дърпай докато не си смениш жилата с нови. ако са ти залепнали накладките за барабаните залей спокойно с вряла вода, ако ти се изкриви някой барабан или квото и да е ми се обади да се застрелям(заливаш ако не си карал колата и барабаните ти са студени). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #17 Отговорено 28 Януари, 2011 Ако се запали да работи през деня и се пусне парното, няма ли да се размрази след 10-15-20 мин., след като се затопли цялата кола ? Това в случай, че температурана на вуздуха не е отрицателна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #18 Отговорено 29 Януари, 2011 Колата ще се стопли но жилата където влизат в барабаните надали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове