Gaze.bg 146 #1 Публикувано 24 Януари, 2011 Колеги не знам за въздействието на тези снимки върху вас, но аз настръхнах Почувствах се горд и се надявам и ние да направим такава организация на националната среща. Мисля, че ще бъде доста красиво дори и ако не е по цветове, а само по модели. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #2 Отговорено 24 Януари, 2011 Май при нас няма да стане,тези се делят,а при нас деление няма:lol: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 24 Януари, 2011 (Редактирано) Явно е имало доста хора които са дощли пеша на срещата,като гледам ония жълтите такисита как са се строили в реица и чакат клиенти Редактирано 24 Януари, 2011 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 24 Януари, 2011 :lol: луда работа,само в Япония може да се съберат толкова броики на едно място,направо е покъртително.....нямам думи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #5 Отговорено 24 Януари, 2011 Мисля, че на НС 2011 може да се огранизира нещо такова ... няма да имам S2000 повече от 2-3 но пък от другите модели ще са доста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wizzow 1 #6 Отговорено 25 Януари, 2011 :lol: луда работа,само в Япония може да се съберат толкова броики на едно място,направо е покъртително.....нямам думи!Обстановката от снимките повече ми прилича на Somewhere in USA.... Може и да греша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #7 Отговорено 25 Януари, 2011 Само на мен ли ми се струва, че има 2-3 регистрирани... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #8 Отговорено 25 Януари, 2011 (Редактирано) Мисля, че на НС 2011 може да се огранизира нещо такова ... няма да имам S2000 повече от 2-3 но пък от другите модели ще са доста За сметка на това пък има ег-та колкотo ти душа сака Редактирано 25 Януари, 2011 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #9 Отговорено 14 Февруари, 2011 !!! луда работа,само в Япония може да се съберат толкова броики на едно място,направо е покъртително.....нямам думи!Обстановката от снимките повече ми прилича на Somewhere in USA.... Може и да греша.off-topic:Според един убав сърч в гугъл, снимката е в Irvine, California. p.s. Viva La Google Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #10 Отговорено 14 Февруари, 2011 Красота,само това мога да кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hippo 1 #11 Отговорено 14 Февруари, 2011 Само на мен ли ми се струва, че има 2-3 регистрирани... В някои щати само задния номер е задължителен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #12 Отговорено 14 Февруари, 2011 Абе не се заблуждавайте, това си е открит автосалон за С2000 Просто хората нямата толкова голяма закрита площ и затова са на открито. Идва купувачът харесва си "такси" например, плаща и заминава с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове