DamonHill 2 #1 Публикувано 24 Януари, 2011 Здравейте колеги!Днес позатънах в едни калища и излизането ми беше доста трудно. От тогава съединителят ми хваща доста на високо. Какво според Вас може да се направи по въпроса?Предполагам сметката няма да ми хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #2 Отговорено 24 Януари, 2011 Моят от 3 години е така.Отделя горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DamonHill 2 #3 Отговорено 24 Януари, 2011 А бе и аз си мисля, че мога да карам така. Само трябва да свикна. Сега е кофти, че вдигам обороти а седя на място Само да не се сговняса нещо в последствие. Не ми се дават излишни пари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 24 Януари, 2011 пробвай с нов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 24 Януари, 2011 нов, не нов пак там ще отделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
low_rider 0 #6 Отговорено 25 Януари, 2011 за хидравличните съединители от долу където е педала на съединитела има една шпилка с контра гаика където натиска помпата на съедин. гаиката се отхлабва и с отвъртане и завъртане на шпилката се регулира нивото на педала къде да отделя .............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DamonHill 2 #7 Отговорено 25 Януари, 2011 (Редактирано) Трябва да пробвам. Ще го тествам и този вариант. Въпреки, че ако съдим по миризматга, която се носи вече втори ден, съмнявам се да помогне Редактирано 25 Януари, 2011 от DamonHill Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
low_rider 0 #8 Отговорено 25 Януари, 2011 щом миришеш на съединител 2-ри си ясен на къде отиваш............................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DamonHill 2 #9 Отговорено 25 Януари, 2011 Да е, днес дори успях да я загася. Прекалено високо хваща. Не ми се мисли каква сметка ще излезе на края Най-лошото е, че трябва и масло да сменям. Така ще се очертава голям глад до пролетта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DamonHill 2 #10 Отговорено 7 Февруари, 2011 Да ви се похваля колеги. Днес останах окончателно без съединител. Февруари тази година ще се окаже дълъг и гладен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bleid 2 13 #11 Отговорено 7 Февруари, 2011 В смисъл? Не включват скоростите ли , приплъзва ли , какво прави? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DamonHill 2 #12 Отговорено 7 Февруари, 2011 Вдигам обороти, а едва се движа. Културна работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #13 Отговорено 10 Февруари, 2011 Да е, днес дори успях да я загася. Прекалено високо хваща. Не ми се мисли каква сметка ще излезе на края Най-лошото е, че трябва и масло да сменям. Така ще се очертава голям глад до пролетта.Работата е ясна-първо смени съединител,но целия комплект,пък маслото може малко да изчака-разбира се да не е много заминало . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #14 Отговорено 10 Февруари, 2011 Работата е ясна оборотите високи ускорението го няма диагнозата е нов съединител.Но и с маслото не прави компромис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове