ivo099 1 #1 Публикувано 23 Януари, 2011 колеги въпроса ми е от къде и каква е цената им?Защото ,ги сменям 2-ри път и карат по месеч и се започва прословутото виене от ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 23 Януари, 2011 (Редактирано) Ако слагаш обикновени лагери така се получава. На алтернатора лагерите са изработени със специални хлабини, а и са доста усилени. Търси такива на NSK примерно. Всъщност европейски точен еквивалент мисля, че въобще нямат. Ако напишеш и от къде си може и някой да посочи магазин.п.п. Големия ~28лв, малкия ~22 (NSK) Общо взето толкова вървят. Редактирано 23 Януари, 2011 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 23 Януари, 2011 Кажи от къде си Тук един ми го прави мойто и няма ядове вече 3-4 месеца станаха. Не е скъпчия и народа е доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #4 Отговорено 31 Януари, 2011 И при мен го има тва виене. Чакаме цените Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове