meto'o 3 #1 Публикувано 22 Януари, 2011 Привет пичове Наложи се смяна на вътрешни накрайници на кормилната рейка, но левя се оказа проблемен.Значи десня е с 2 квадрата за контра и отвиване, но левя си е кръгъл. Въпроса е как става демонтажа на тая проклетия Прилагам снимки за добиване на точна представа http://www.album.bg/zeetz/images/26558607/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 22 Януари, 2011 Има ли място за тръбен ключ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #3 Отговорено 22 Януари, 2011 Ами трудно ще се завре толко голямо нещо там, но си мисля, че ако въобще се сваля трябва да има по цивилизован начин.Сега след като свалихме маншона и навихме пълен така, че този накрайник да излезе след него се показа и гребена на рейката. Тука вече съм в шах защото няма ниакви гайки зегерки или нещо, само едно уширение, което е преход към гребена . Та тази ябълка да е капсолована и да се демонтира само с гребена Десня си се маха мамка му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #4 Отговорено 22 Януари, 2011 Тръбен ключ За мен това е решението. Не ти трябва кой знае колко място само да го разхлабиш, ще можеш да го събереш. Има и по-малки тръбни ключове. Ако си по-корав и имаш хубави клещи тип "трета ръка, vice grip" с тях също имаш шанс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #5 Отговорено 22 Януари, 2011 E стана наистина с тръбня ключ Не вярвах, че хонда биха го направили така ама ...Както и да е стана Благодаря ви за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #6 Отговорено 22 Януари, 2011 Верно, и аз не вярвах че и тука я има тая простотия, и ако някои ми обясни що е така ще почерпя едно време на фиата така се фърлих в тъча като стигнах до тоя накраиник ама си викам аиде то фиат простотия на хондата като го сменях си имаше де да се фане с ключ ама сега видях и при теб че има такова изпълнение фиатско Абе ти погледнали да не си легнал под некои фиат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #7 Отговорено 22 Януари, 2011 Има и двата варианта при Хонда има накрайници с засечка за ключ и такива без Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #8 Отговорено 23 Януари, 2011 chirenski Явно, но доста ме накара да се замисля Абе СЛАВИ незнам, брато вече 2 години я кара и казва, че е Хонда а и така пише тук таме ама знае ли човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове