Jump to content
Maho

Как се процедира при откраднат автомобил ?

Recommended Posts

Колеги имам едно запитавне към вас, към по запознатите.Миналата година на баща ми му откраднаха Голфа пред комплекс в Сл.Бряг, който има камери и точно за 2 мин камерата прекъсва и след това Голфа го няма... Вече мина почти година, а от полицията никой нищо обадили се и му казали, че делото е приключило и да си вземе постановлението.Въпроса ми е от тук нататак какво може да се направи по въпроса ? Какво би се случило, ако обжалва, какъв е шанса да намерят колата и дали и полицаите не са забъркани ? Държа да уточня, че никой не е звънял да иска откуп.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен да пиеш една студена вода ,друго няма какво да направиш.Колата или е на части в някоя морга, или някъде в Сърбия, Албания и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли можеш да осигуриш по-бърза работа на органите на реда..Единственото, което се сещам е да потърсаш някакво съучастие между хората, които отговарят за камерите с извършителите, но това вече е само по филмите.Има ли други потърпевши на това място и каква причина ти казаха за липсващите кадри от камерата?

Редактирано от PIKap

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Други потърпевши няма, а за причината поратия която липсват кадрите не са казали нищо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата има ли автокаско? Ако не-не получаваш нищо. Ако да- някакъв процент от стойността на която е застрахована.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автокаското се изплаща ако още до 3-тия месец не са ти намерили колата...За това праиш една маркировка и момчетата от Секюри марк си знаят работата ;)

Редактирано от Cosmos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата нямаше каксо, тя ако имаше нямаше да се притеснявам толкова... ама нещата май си отиват към студената вода.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случай смятай че или охраната от хотела са замесени или това са апаши който полицията не ги закача...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом ги няма кадрите от камерата колега, за мен поне, всичко е ясно. Хората взели колата не са случайни и имат човек там, където е видеонаблюдението.

На едно приятелче му бяха гепнали голфа, но момчето извади "късмет" и я намериха полицаите. Даже му се обадиха да отиде да я види, но пък му я дадоха след доста подкупи на служебни лица и купища разправии със органите, което продължи повече от година. Като че ли нарочно първо му я показаха за да може да му се отвори портфейла.

Да не говорим, че колата стоя на служебен паркинг без да се пали, кара и други подобни. Само бяха свалени неща, които могат бързо да бъдат продадени, като например мигачите. Всички знаем, че мигачите на Голф III, преди време, много се крадяха. Стоенето на едно място за кола с немски двигател се оказа пагубно за него и човека реши веднага след като си я вземе, да направи основен ремонт за да не рискува. Според мен почти си я купи още един път.

Те такава е нашата система. Правете си изводи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...