Jump to content
jovani

Мнение за Хонда Акорд 2.0 Vtec 2001година

Recommended Posts

Колеги ,търся си Хонда и съм се спрял на две обяви, но нещо не ми се връзват кубиците с конете.http://nfs.mobile.bg...9975&f1=detailshttp://nfs.mobile.bg...8338&f1=detailsМоже и аз да съм в грешка.Моля за Вашето мнение и препоръки.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да е неразумна грешка просто. 1.6 16V - 115 к.с.1.8 16V - 136 к.с.2.0 16V - 147 к.с. и т.н.Явно грешка по невнимание :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,ако са 2.0 значи са по 147к.с. иначе с 1.8 са по 136к.с.Явно продавача е объркал.Много надеждна и комфортна кола.Аз съм много доволен от моята,но имай предвид,че купето е доста тежко и даже на мен ми се вижда понякога тромава(автоматик е),но съм карал същата такава 2.0 с ръчни скорости и няма кой знае каква разлика.Препоръчвам ти 2.0.Предполагам,че няма голяма разлика в разхода на гориво между 1.8 и 2.0.Успех.Опаа някой ме изпревари :ph34r:

Редактирано от Накуро Микаца

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно толкова разбират в тая автокъща :ph34r: ...има 2 вариянта ..1,8 -136 коня или 2,0-147 коня ...взимай сивата :ph34r::):ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ще ги карам и двете да ги погледнат в сервиз на мой приятел,продавача се съгласи.Само немога да разбера англииска сглопка ли са и въобще да ли да ме притеснява това.Парите не са малко, поне за мен.Иначе много ми харесват тези ХОНДИ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Англичанки са тия хонди,ама пак са си хонди. Чисто японското производство са си две идеи по здрави. Номера от рамата на англииското производство почва с S. на японското с J. Късмет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет днес беше интересен ден .През сервиз минаха и двете хонди,но изненада колите не са 2.0 ,а 1.8.Едната отпадна като вариант/тази с летите джанти :)/.Втората ДВГ-то и ходовата са ОК, няма ръжда/леки забележки/.Но дилемата ми е че имах голямо желание за 2.0,а сега 1.8 малко съм разколебан.Взех VIN SHHCH67401U201069 ДВГ F18B2.Тази грешка в кубатурата ме съмнява ,уж си разбират от работата готени са,но ...По Vin номера не намирам нищо,ако може малко помощ.Кажете за 1.8 не е ли висока тази цена,като гледам в мобиле.де има интересни предложения.А щях да забравя има проблем с отварянето на вратите от дистанционното,шофьорската всеки път нещо засичаше.Колеги моля за вашите коментари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само мога да дам един + за Зико. По моите досегашни впечатления са много коректни. При все, че изобщо не са по хондите, и е възможно да са допуснали такава грешка.

Провери ли от къде са внесени колите? Доколкото знам взимат коли от немскоговорящата част на Европа, а не от Италия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...