kvd74 646 #1 Публикувано 14 Януари, 2011 Става ли да се смени волана на Сивик 6 ген.5врати с еърбег,с такъв от двувратка,пак 6 ген.и възглавница разбира се,ЦРВ 1 или Акорд модела от 99 до 03 год.Заради разположението на бутоните на клаксона е питането.Моите си извън еърбега и много близо до периферията,а на гореизброените гледам не са.Та когато паркирам и маневрирам се случва да натисна клаксона неволно и ме хваща срама от хората. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #2 Отговорено 14 Януари, 2011 (Редактирано) Става ли да се смени волана на Сивик 6 ген.5врати с еърбег,с такъв от двувратка,пак 6 ген.и възглавница разбира се,ЦРВ 1 или Акорд модела от 99 до 03 год.Заради разположението на бутоните на клаксона е питането.Моите си извън еърбега и много близо до периферията,а на гореизброените гледам не са.Та когато паркирам и маневрирам се случва да натисна клаксона неволно и ме хваща срама от хората.Става , обаче за да е като хората - с много пари , иначе с много компромиси: фарове , светлина задна за мъгла , упраление на ел стъкла / огледала ,радиатор клима , седалки / имат разлика / , чистачки . Отделно табло и ел . инсталация и още хиляда неща . Забравих рейка и др . по предно окачване . За мен лично за кола под 20 000 лв. не си заслужава . Редактирано 14 Януари, 2011 от mr_petroff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #3 Отговорено 14 Януари, 2011 Оps , сори , мислех че става дума за смяна на десен с ляв волан . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 17 Януари, 2011 Да повдигна въпроса пак,ако може некой да каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adolf 44 #5 Отговорено 21 Януари, 2011 ако фланците пасват,ДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #6 Отговорено 22 Януари, 2011 става и Роверов...аз съм с такъв по ми харесва от хондовия а и е по удобен http://kristi09.snimka.bg/automobiles/moyata-honda.412152.14496229 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове