rothmans101 3 #1 Публикувано 10 Януари, 2011 Здравейте колеги,моля за малко помощ,значи днес сивика ми скъса нервите,сутринта запали нормално обаче при потегляне започна да ми придърпва без значение от предавката и от ауспуха му все едно се стреляше с пистолет,от какво може да . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 10 Януари, 2011 Свещи,палец,кабели,капачка,бобина.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #3 Отговорено 10 Януари, 2011 Ако разбирам правилно за първи път го прави тоя номер ?Най елементарното, което можеш да направиш е да свалиш дистрибуторната капачка и с фина щкурка да изчистиш диодите и палеца. Много е верятно да са се окислили от скапаното време !!! Дано е това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamalito 1 #4 Отговорено 13 Януари, 2011 Свещи,палец,кабели,капачка,бобина....съгласен съм с колегата! нещо по електриките е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viking_pz 12 #5 Отговорено 18 Януари, 2011 (Редактирано) по принцип пукането е от неизгоряло гориво прави са колегите провери си всичко кабели ,свещи ,капачка ,палец Редактирано 18 Януари, 2011 от Viking_pz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velioto4en 2 #6 Отговорено 21 Януари, 2011 Съвсем скоро имах същия проблем с придърпването,обаче след известно време стана доста по-сериозен - колата загасна в движение и няма палене.След цяла ден главоболие се оказа спукани дистрибуторна капачка и палеца.Смених ги и сега се возя и си пея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове