tedonsa 1 #1 Публикувано 7 Януари, 2011 Здравейте колеги,намерил съм една Б16-ка обаче е без скорости и искам да я сложа в купето на моя сивик хеч 97 анг.д14а7. Въпросите са ми за б16-ката каква скоростна кутия трябва да търся и горе долу някой като цена ако може да ме ориентира и другия ми въпрос е тампоните на двигателите са различни дали ще може да паснат тези на б16 в това купе? Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 7 Януари, 2011 НАй-добре си намери Y21 . Цената за горе долу читава е около 800лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tedonsa 1 #3 Отговорено 7 Януари, 2011 Б16 е 160-те коня забражих да уточня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tedonsa 1 #4 Отговорено 10 Януари, 2011 Никой ли не е правил тази трансформация????? Или поне ако сте чули нещо споделете да не си чупя главата после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #5 Отговорено 10 Януари, 2011 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=30853ей ти нате тука има и кутийки http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_B_engine Редактирано 10 Януари, 2011 от kiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tedonsa 1 #6 Отговорено 11 Януари, 2011 Благодаря мн за препрадката кам кутиите а относно за Б16-ката аз я гледах тази но моята е четириврата и не съм мн сигурен че тампоните са същите , а и колегата си ги е правил доколкото успях да видя от снимките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 11 Януари, 2011 (Редактирано) А какво включва Б16-ката която си намерил като окомплектовка,освен че няма скорости и от каква Хонда е свалена (Сивик EK,EG...) Редактирано 11 Януари, 2011 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tedonsa 1 #8 Отговорено 12 Януари, 2011 Всичко си има само скорости няма, иначе мисля че е от 5 генерация ама незнам коя точно тампоните стят хоризонтално а моите на англичанката са вертикално или поне десния, това и инсталацията ме притеснява ама докато не сваля моя и не слойа тоя в коша май само ще се чудя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #9 Отговорено 12 Януари, 2011 Ами то без кутия няма как да го сложиш, така че първо си намери такава и чак тогава мисли за слагане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tedonsa 1 #10 Отговорено 13 Януари, 2011 Ами да така е, за това някой ако чуе нещо моля да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове