svo 3 #1 Публикувано 6 Януари, 2011 Здравейте,нов съм във вашия форум и моля да бъда извинен, ако нарушавам някое правило Решил съм да купувам последното поколение CR-V. По принцип предпочитам бензиновия двигател, но на пазара няма много такива предложения Въпросът ми към знаещите е какви биха били проблемите с дизеловия двигател на Хонда? Има ли демпферен маховик? Ако има - колко време изкарва до смяна и каква му е цената? Би ли могъл да се замени с обикновен маховик? Капризен ли е двигателят по отношение на горивото? Дюзите колко време биха изкарали преди ремонт, ако са карани с нашите калпави нафти? И ремонтират ли се или трябва да се сменят? Цена на дюзите? Ако се сещате и нещо друго във връзка с двигателите - моля, споделете Хубаво ще е да чуя мениния и за окачване, скоростни кутии, диференциали и т.н. Благодаря предварително и отново се извинявам, ако досаждам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svo 3 #2 Отговорено 8 Януари, 2011 тююю, какви отзивчиви притежатели на Хонда в този форум Благодаря за изчерпателните и бързи отговори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #3 Отговорено 8 Януари, 2011 (Редактирано) Колега, във форума хората с последно поколение CTDi са малко. Да не кажа че тези дето могат от личен опит да ти отговорят са на пръстите на едната ръка и адресите им ги има в раздел "сервизи и магазини". И тези хора влизат 1-2 пъти седмично във форума. Да речем и аз бих могъл да дам отговори - базирани на прочетеното във форума! Ама ако нещо не съм доразбрал? Пусни едно търсене за ctdi - и със сигурност ще намериш 3-4 по-дълги теми, където е писано по въпроса. http://www.google.bg...ts=&safe=images Конкретно - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=54142 търсиш писаното от MIYAMOTO и Ombre Редактирано 8 Януари, 2011 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
damianski 4 #4 Отговорено 9 Януари, 2011 моят опит е 60000км каране и нищо повече, досега само масло и филтри със i-ctdi .купихме и новия и-дтекнадявам се и той да е здрав, един приятел има акорд i-ctdi ръчка 2004г. купи го на 100 000км сега е на 220000км и не е имал някакви проблеми освен консумативи, цена на части не знам тъй като не смесменяли нищо и щети не сме имали. Успех и скачай смело двигателя е чудесен и доколкото имам впечатление не страдаот дюзи и не прави проблем с бг нафта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове