archer 6 #1 Публикувано 5 Януари, 2011 Здравейте колеги,откъде в София си купувате авточасти? Направих малко проучване вчера за цените на някои от тях и се оказа, че в Бултрако са 4-5 пъти по-високи от същите продавани в някои други магазини в София. Не вярвам всички да ходите в Бултрако или? Ще Ви бъда благодарен за всякаква информация тъй като сега за първи пък ми са налага да сменя някой неща чисто профилактично, а разликата в цените е огромна.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rothmans101 3 #2 Отговорено 5 Януари, 2011 Значи колега, според мен най-евтини авточасти пазарувам от ем-комплект33,говоря за съотношение цена качество,поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #3 Отговорено 6 Януари, 2011 Аз пък съм доволен от Евро 07 и почти всичко си купувам от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 6 Януари, 2011 Аз пък съм доволен от Евро 07 и почти всичко си купувам от тях.Дам това е наи добрия вариант :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #5 Отговорено 6 Януари, 2011 (Редактирано) Ми то от Ем-комплект33,Евро07 и Косер пазаруват 80-90% от магазинчетата... Редактирано 6 Януари, 2011 от barsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
archer 6 #6 Отговорено 10 Януари, 2011 (Редактирано) And what about these guys: http://www.japan-parts.com/ ? Редактирано 10 Януари, 2011 от archer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове