TheHondaCivic 2 #1 Публикувано 5 Януари, 2011 Двигателя ми е D16z6, задното ми гърне си заминава и вече започна да ми надува главата когато пътувам на дълъг път. Дайте съвет какво гърне да си взема че да е най безшумна- Wolker, Bosal или.... Изчетох доста теми свързани с гърнетата, ама все от фенове желаещи колата им да е с по спортно (често доста шумно) звучене. Моля да пишат почитателите на тихото пътуване и как са го постигнали. Благодаря на отзовалите се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #2 Отговорено 5 Януари, 2011 (Редактирано) Мисля мисле и ми се струва,че стоковото си е добре .Мисля че е достатъчно тихо, по това което съм чувал от д16з6, а ако има по тихо от него вече не ги знам, но стоковото си е стоково.То нямам реална преценка, на мене ми бучи отвсякъде и всяко ми се струва тихо . Редактирано 5 Януари, 2011 от Dominiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord F18A 1 #3 Отговорено 5 Януари, 2011 И аз се интересувам от тихо крайно гърне за Акорд англичанка 96 г.Генерацията ми е на 63 мм и не мога да ползвам оригиналното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheHondaCivic 2 #4 Отговорено 5 Януари, 2011 Мисля мисле и ми се струва,че стоковото си е добре .Мисля че е достатъчно тихо, по това което съм чувал от д16з6, а ако има по тихо от него вече не ги знам, но стоковото си е стоково.То нямам реална преценка, на мене ми бучи отвсякъде и всяко ми се струва тихо .стоково ама от къде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 5 Януари, 2011 От форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #6 Отговорено 5 Януари, 2011 При мен стана така: Първо търсих Walker. "Ми нямаме", "ще поръчаме" и т.н.После питах в Бултрако - помислиха ме за луд. Накрая отидох в МКомплект и ми боднаха едно правено за Ровер, заспа и вече доста време си е OK. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #7 Отговорено 7 Януари, 2011 Аз за същия мотор си купих Wolker мисля че излезна доста пари обаче около 150лв.И останах мн доволен мн тихо.Мисля че и оригиналното беше такова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #8 Отговорено 7 Януари, 2011 (Редактирано) Аз също съм привърженик на възможно най-безшумното пътуване и държа гърнето ми да е максимално тихо. Когато се наложи да сменям на Civic-а търсех Walker, но и аз като колегата Ивайло Петков не успях да намеря. След като една неделя, при непредвидени обстоятелства, тотално му е** ма****, също отидох в EM-Комплект 33 (само те работеха тогава). Там не знам какво ми сложиха (не съм се интересувал), но останах приятно изненадан - много тихо се оказа, а и вече доста време си е. Преди като сменях на Vectra-та, сложих на ASPO - от него съм още по-доволен. Повече от 2 години не е мръднало и е много тихо, като ново е. Ако не се лъжа май и гаранцията на ASPO е по-голяма отколкото Емк-33. Редактирано 7 Януари, 2011 от mitaka_t Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове