STR8__ 0 #1 Публикувано 30 Декември, 2010 Колеги карам сивик 1.6 илс 112 коня хечбек (англичанка) 96 година двигателя е DY16Z ако не се бъркам просто книжката не е в мен в момента и не мога да съм сигурен за двигателя, но съм почти сигурен, че беше такъв!От 1 месец започна да вие(шуми)много и много гадно, отначало си мислех, че заради зимните гуми, но в последствие шума се увеличи и се чува доста ясно, отзад - дясно колелоДнес отидох в един сервиз да ги питам, качих момчето покарахме малко и той каза "Лагер,заден десен!"Провери го колко пари е и го изкара 290 лева(едвам не припаднах),запалих една цигара докато мине мисълта и тръгнах.Въпроса ми е, лагера не трябва ли да е отделно, тъй като момчето каза, че лагера не е отделно ами е някакви главини и разни датчици за ABS-а и за това е толкова пари,но въпреки това аз искам да съм сигурен и да ми кажете може ли от някъде да го проверя дали е така както той казва и да се стягам и да я правя,аз съм студент и тези 300 лева ми излиза доста солени, но к'во да правя - ще е правя след Нова година!?От морги мога ли да намеря такова нещо или не е препоръчително да взимам старо?Благодаря ви предварително и весело посрещане на Нова година, на мен лично няма да ми бъде весело! )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 30 Декември, 2010 Ако не се бъркам главина с лагер излизаще някъде около 150лв. Може също и от морга...:> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K_ski 5 #3 Отговорено 30 Декември, 2010 http://www.euro07.bg/catalog/catalog.php?action=results&searchType=searchByCar&id=13988има и други магазини, виж и някой от търговците във форума но за такава част задължително искай гаранция щото втората употреба може да е и по зле от твоята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #4 Отговорено 30 Декември, 2010 Абе кви 290 лв.. ония ден сменяхме на приятел 130 кинта лагер с главина оригинален японски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STR8__ 0 #5 Отговорено 30 Декември, 2010 http://www.euro07.bg/catalog/catalog.php?action=results&searchType=searchByCar&id=13988има и други магазини, виж и някой от търговците във форума но за такава част задължително искай гаранция щото втората употреба може да е и по зле от твоята.колега мерси но кво значат тези кодове аз как мога да разбера кой код отговаря на моя автомобил?видях тези снимки но не мие ясно тези разлики в главините оказват ли значение или това е просто въпрос на марка?Абе кви 290 лв.. ония ден сменяхме на приятел 130 кинта лагер с главина оригинален японски.за този автомобил от таз година? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6o46 21 #6 Отговорено 30 Декември, 2010 колеги някой сменял ли е на 6-ген Сивик хечбек, и моя заден десен започна да вие, колко ще струва???нямам АБС ако има значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове