bleid 2 13 #1 Публикувано 29 Декември, 2010 (Редактирано) Здр. колеги. Въпроса ми е : Какви са крушките за късите на Акорд V H-? че искам да си поръчам едно ксенонче но ....H1 ли H7 Опс. 1997год Редактирано 29 Декември, 2010 от bleid 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Коко 40 #2 Отговорено 29 Декември, 2010 Коя година е колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Коко 40 #3 Отговорено 29 Декември, 2010 Аз казвам H1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #4 Отговорено 29 Декември, 2010 H1 са колега гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bleid 2 13 #5 Отговорено 29 Декември, 2010 Ок колеги, мерси за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Relax 3 #6 Отговорено 3 Януари, 2011 H1 са колега гаранция Абе колеги незнам дали има някаква разлика, но на моя акорд на късите са ми Н4 а на дългите Н7 ,незнам дали за ксенон отговаря същите стойности . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #7 Отговорено 3 Януари, 2011 Accord V ген. е със крушки H1 със сигурност - и на къси и на дълги. Колега Relax сигурен ли си в това, което каза... според мен си сбъркал нещо. Това което е казваш няма как да бъде истина (поне за тази генерация на Accord), освен ако разбира се някой преди теб е правил някакво "мега преправяне". Има коли, на които крушките за къси и дълги са различни, примерно H7 за къси и H1 за дълги, или обратно... но H4 за къси и H7 за дълги - е такава комбинация не вярвам да има. H4 е комбинирана крушка за къси и дълги (т.е. къси и дълги в една крушка) и тя е предназначена за едносекционни фарове. На този Accord фаровете са двусекционни - с отделна крушка за къси и дълги. Стандартно и двете би трябвало да са H1. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #8 Отговорено 3 Януари, 2011 Само едно малко допълнение и редакция. Току що проверих -> тук <- и видях, че за Accord V ген Aerodeck (какъвто е на колегата Relax според профила му) и дават крушки H4 и съответно разбрах, че не съм напълно прав като казах, че няма как за тази генерация на Accord крушките да са различни от H1. Въпреки това обаче не ми е никак ясно как след като има крушка H4 (която е обща за къси и дълги, а и в сайта на Philips дават, че за Accord V Aerodeck късите и дългите са H4), колегата казва, че има отделна крушка H7 за дългите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Royal 5 #9 Отговорено 3 Януари, 2011 H1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1550 #10 Отговорено 3 Януари, 2011 (Редактирано) Ако има някакво значение, на колегата Relax Accord-a е Американски, USDM.http://www.andysautosport.com/honda/1994_1997_accord/lights/headlights/spyder_auto/ Редактирано 3 Януари, 2011 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Relax 3 #11 Отговорено 6 Януари, 2011 цък Само едно малко допълнение и редакция. Току що проверих -> тук <- и видях, че за Accord V ген Aerodeck (какъвто е на колегата Relax според профила му) и дават крушки H4 и съответно разбрах, че не съм напълно прав като казах, че няма как за тази генерация на Accord крушките да са различни от H1. Въпреки това обаче не ми е никак ясно как след като има крушка H4 (която е обща за къси и дълги, а и в сайта на Philips дават, че за Accord V Aerodeck късите и дългите са H4), колегата казва, че има отделна крушка H7 за дългите Моля да бъда извинен -грешката е моя крушките на дългите са ми Н1 И аз бях много изненадан когато разбрах ,че крушките на късите да ми Н4 Снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Relax 3 #12 Отговорено 6 Януари, 2011 (Редактирано) Ако има някакво значение, на колегата Relax Accord-a е Американски, USDM.http://www.andysautosport.com/honda/1994_1997_accord/lights/headlights/spyder_auto/Абе Краси да те питам ..... тези фарове са цели заедно с габаритите доколкото виждам, а при мене са отделно ! Имаш ли представа дали ще паснат на моята хонда ? Редактирано 6 Януари, 2011 от Relax Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rave77 2 #13 Отговорено 15 Януари, 2015 здравейте колеги убих се да търся крушки за моя акорд H11 жълти за мъгла никъде не намерих а съм си наомил да са жълти и да не са ( made in china) даите съвет откъде да си намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове