CrazyDriver 30 #1 Публикувано 14 Декември, 2010 Здравейте, питането ми е свързано с този вид джанти: Джанти 1, Джанти 2.Въпросът ми е, има ли леви и десни джанти от този вид - т.е. спиралата на завъртане да е в две различни посоки? При мен тя е в една! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 14 Декември, 2010 Не. Всички са еднакви. Така е и с тасовете на Honda. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #3 Отговорено 14 Декември, 2010 На тях не пише ли? При прелюдовите има леви и десни и на тях пише какви са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CIVIC'99 0 #4 Отговорено 14 Декември, 2010 Джантите са еднакви и нямат леви и десни.Аз съм с такива Бай дъ уей мноо са яки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #5 Отговорено 15 Декември, 2010 Тея джанти май се монтират и на Тойота Селика (91-94). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CrazyDriver 30 #6 Отговорено 15 Декември, 2010 Благодаря за мненията колеги. Малко е дразнещо така, а и след една определена скорост се появява леко дърпане и шум от едната страна /явно ще трябва да държа "самолета" в по-ниски обороти /, но стоят добре и не смятам да ги сменям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0r0 0 #7 Отговорено 17 Декември, 2010 има значение,спиците не са направени напразно с наклон.Колко джанти ще купуваш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове