Plevelcho 103 #41 Отговорено 7 Май, 2011 Скучен филм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #42 Отговорено 7 Май, 2011 На мен пък ми хареса само как Вин дизел ошамари Скалата и то мъжката Ама после нямаше белези като бяха в "джипоподобното" а бяха в кръв.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #43 Отговорено 7 Май, 2011 Много голяма боза, такива глупости отдавна не бях гледал. Колите къртят, ама само с това не става..... Заслужено ще грабне наградата - най-малоумен филм на месеца.Изобщо в какъв таргет са се целили сценаристите не е ясно - сигурно в групата с лека до умерена степен на умствена изостаналост..... и шеста серия ще има - в края на тази има нещо като малък пролог в който някаква мацка подава досие на Скалата в което е снимката на Ева Мендес. Скалата пак ще ги гони.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #44 Отговорено 7 Май, 2011 Бе де да знам, на мен като че ли само еденицата ми хареса. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #45 Отговорено 7 Май, 2011 Аз утре ще ходя да го гледам, ама като гледам какви коментари сте оставили чак ми се отходи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #46 Отговорено 7 Май, 2011 и на мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #47 Отговорено 7 Май, 2011 На мен лично много ми хареса филмчето,но накрая го развалиха с простотиите им с 2 тъпи коли ще ми сурнат тоз сейф и не само го суркат ами и ети в несвяст,това ако се случи в реалния живот първо че много трудно и не се знае колк овреме биха издържали да го дърпат пък ако бяха засекли в някоя сграда щеше не само въжета да се късат ,ми и колите щеше да станат като хвърчила,а те на филма го мятаха тоз ми ти сейф като парашут на драгстер Ей това и от влака като сваляха колите бяха големите глупости,иначе ми допадна беше интересен ПП: КИро ти що си им дал да ти снимат колата е ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #48 Отговорено 7 Май, 2011 Пуснете си 1-цата и гледайте истинския филм с истински коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #49 Отговорено 7 Май, 2011 Ам даааааааааа,маиче си прав колега! 1-цата си остава класика,може би и 2-ката. Токио дрифта не беше зле,макар да няма нищо общо с никоя друга серия,но следващите 2 са си почти бози! Гледат се като за първи път,но само толкова! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #50 Отговорено 8 Май, 2011 Естествено, че нищо неможе да се равнява с първата серия. Това си е по скоро лека и забавна серия от поредицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #51 Отговорено 8 Май, 2011 Мдаа, гледах го филмчето, но определено първа и втора част донякъде за мен са по-интересни. Петата част си е типично екшънче и много далеч от филм за коли, тунинг и гонки, каквито бяха първите 2 части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #52 Отговорено 8 Май, 2011 Подведох се по коментарите и отидох с нагласата, че ще гледам скучен филм, но всъщност не беше така. Негативните коментари идват от това, че наистина филма няма нищо общо с колите, но като изключим това много ми хареса. Бих казал, че е доста приятен за гледане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #53 Отговорено 8 Май, 2011 Кефят панорамните кадри от различни места в Рио. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #54 Отговорено 9 Май, 2011 Просто си е екшън ... даже не показаха как спечелват колите на гонките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #55 Отговорено 9 Май, 2011 И аз видях няколко хонди, а за нсхикса в началото няма да коментирам :) но като цяло беше много скучен филм, чак заспах! искам да гледам яки коли и гонки, не бандата на оушън! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #56 Отговорено 10 Май, 2011 (Редактирано) Разочарован съм гледах го оня ден само екшън, нито дръпки нищо, като първата и 2рата част те си остават класиките в жанра Редактирано 10 Май, 2011 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове