Kassy 0 #1 Публикувано 13 Декември, 2010 Здравейте.Баща ми кара Suzuki Ignis, много благодарна количка е, на мен страшно много ми харесва, малко по висока от нормален хеч, с леко купе - много пъргъва и икономична и е идеална да ходиш по лозята с нея като се има предвидче има някакъв тракшън контрол SRS и двойно задвижване.Сега към въпроса:Зима е! Сузукито е с гуми 14 инча, а в момента разполагаме с двойка зимни гуми 13 инча, дали ще е голям проблем ако сложим по-малките гуми отпред и така да кара 3 месеца? всъщност могат и 4 гуми да се сложат но ще са 13-ки, джантите също естествено!Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #2 Отговорено 13 Декември, 2010 Не можеш да му сложиш различни по размер гуми, щом е 4х4. Четирите гуми трябва да са еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kassy 0 #3 Отговорено 13 Декември, 2010 Не можеш да му сложиш различни по размер гуми, щом е 4х4. Четирите гуми трябва да са еднакви.но мога да сложа 4 х 13 инча нали така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 13 Декември, 2010 С 13-ките ще драпаш повече, ако са по тесни от 14-ките и са по добър вариант за зимни условия, особенно ако са и с по-голям балон.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kassy 0 #5 Отговорено 13 Декември, 2010 С 13-ките ще драпаш повече, ако са по тесни от 14-ките и са по добър вариант за зимни условия, особенно ако са и с по-голям балон....Тези с които е в момента са 14-ки но са много тесни, 13ките с които разполагам са малко по-широки, но са хубави, с добър грайфер.Значи решено е, слагам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #6 Отговорено 13 Декември, 2010 Като казах размер, имах предвид всички размери, не само 13" а и по широчина и височина на гумата трябва да са еднакви и четирите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kassy 0 #7 Отговорено 13 Декември, 2010 Като казах размер, имах предвид всички размери, не само 13" а и по широчина и височина на гумата трябва да са еднакви и четирите.Разбрах те имам комплект от 4 гуми 13ки напълно еднакви по размер.Въпросът който зададох беше свързан с това че фабрино сузуките е с 14ки и дали щеше да има проблем ако му сложа гуми които са 13ки....Но виждам че няма да имам проблем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове