Jump to content
Ceckin

LED vs Plasma скоростомер

Recommended Posts

Мисля, че заглавието е достатъчно :ph34r:ето намерих и един доста интересен мод http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2898256-LED-Project-2-DIY-MKIV-Instrument-Cluster-Upgrade-FINALLY!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично със светодиоди ми харесва много повече, ама играчката е... нямам думи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А моето мнение е, че всички тези шарениики отвличат вниманието на водача от пътя и са предпоставка за ПТП.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Има го и варианта, че ще те кефи месец 2 и после ще свикнеш и няма да ти прави впечатление. Другото е, че като гледам изпълнението не е от най-лесните или бързи варианти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип е добър замисъла, но е много цветно. Примерно само червено-синьо или червено-бяло си мисля, че ще е по-добре. ПС: Тва да свалиш табло на VW май се искат 4 вишши ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам наистина много добре се получава,но май си е трудничко за изпълнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецкин има и трети вариант бате, взимаш си CCFL рингове, закачаш ги отзад и с два инвертора (които си вървят в комплект към тия рингове) си имаш пак подсветка на циферблатите, няма да е плазмена , няма и да е светодиодна :D Кво ше каеш? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето как е на клипче:http://www.youtube.com/watch?v=wKkLZxJWTNU

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CCFL не се ли ползват само за тип angel на фаровете ?????? тоест няма ли да бъдат доста ярки ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яко се е получило ама си е голяма играчка,трябва бая нерви да има човек за да си направи така таблото иначе много кефи. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...