галимир 0 #1 Публикувано 12 Декември, 2010 здравейте колегинякой знае ли как мога да си регулиран фарофете самсивик 6 фейслифт хечсложих би ксенон и сега светят който на кадето си искаблагодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #2 Отговорено 12 Декември, 2010 реглажако не разбираш от горепосоченото отиди в някой сервиз като друмник, правят реглаж с машина (става перфектно) за 7-10 лева 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
галимир 0 #3 Отговорено 12 Декември, 2010 благодаря ти колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #4 Отговорено 12 Декември, 2010 реглажако не разбираш от горепосоченото отиди в някой сервиз като друмник, правят реглаж с машина (става перфектно) за 7-10 леваСъс сигурност колегата нищо няма да разбере от това което си пуснал. Регулирането на фарове не е сложно, ама трябва някой да ти обясни. Та да питам- какво е А, какво е В и какво е h в посочената от теб снимка? ПП между другото липсва една величина без която няма как да стане реглажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #5 Отговорено 12 Декември, 2010 А е единия фар В е другия H - height Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozacc 13 #6 Отговорено 13 Декември, 2010 (Редактирано) Аз ходих на реглaж на фаровете, понеже сложих ксенон и не исках да заслепявам насрещно движещите се. Супер доволен съм как светят, осветяват перфектно пътя, да не говоря за дълги. Проблемът е, че хората до такава степен са свикнали с неправилно светещи светлини, че ми намигат. Редактирано 13 Декември, 2010 от prozacc 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #7 Отговорено 13 Декември, 2010 Проблема, колега е че ги заслепяваш не са свикнали с нищо. Крайно време е да се забранят ксеноните за обикновен рефлекторен фар. Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozacc 13 #8 Отговорено 13 Декември, 2010 Отивам да ги свалям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Code7 7 #9 Отговорено 13 Декември, 2010 (Редактирано) Колега, ако не са ти с лупи винаги пречат (че и с лупи пречат, но значително по малко)... просто е ужас срещу теб да се кара повярвай ми много опити много играчка и накрая нищо все ще ти примигат или ги правиш да ти светят пред гумите или вадиш очите на хората(освен, ако не е фабричен ксенон, където фаровете се движат при тръгване спиране и автоматично се мие самият фар...) ако фара е малко замърсен пак съм забелязал почват всички срещу теб да карат на дълги.п.с. дълго време не ми бяха премигвали и си мислих, че съм решил проблема (след лека играчка с едно приятелче " сега как е " )оказа се, че просто всички са свикнали да им вадят очите Редактирано 13 Декември, 2010 от Code7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове