pumata_dp 12 #1 Публикувано 6 Декември, 2010 Колеги кажете си мнението добре ли ускорява хондичката ми имам я от скоро,по нея всичко е стоково все още така че немога да очаквам още няма дори сп.филтър и генерация.Хондата е Сивик 1.6 втек 5 ген 125к.с. Седан http://vbox7.com/play:340be5df Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #2 Отговорено 6 Декември, 2010 Добре е горе-долу, струва ми се че я жалиш малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #3 Отговорено 6 Декември, 2010 според мен е добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #4 Отговорено 6 Декември, 2010 ми не я натискам на 100% щот не съм и сменявал маслото а е за смяна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 6 Декември, 2010 Не я карай в критиката да не качи маслото витека и да останеш без масло :D Абе да върви да върви колко да върви.Земи се обади тея дена ако е сухо да направим едно летище и ще видим колко върви .П.п са последно заеба опел и бмву? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #6 Отговорено 6 Декември, 2010 ...от малкото което видях ми се струва,че е добре,но ти си снимал повече пътя отколкото километража Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #7 Отговорено 6 Декември, 2010 xaxaxa как да върви бре колега виш къв е Мъртвец. На комшията Volkswagen Santana-тата е по бърза Щегувам се разбира се. Ти виждал ли си Хонда да не върви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Torque 0 #8 Отговорено 6 Декември, 2010 Абе щом на 2-рия зъб превъртя гумата... добре е Ама и аз какво ли разбирам от Хонди Иначе като за Хонда с такъв мотор не знам дали е добре ама сравнение с други от този клас с такава мощност си е пре задоволително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda user 20 #9 Отговорено 6 Юли, 2011 Много шумна нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #10 Отговорено 6 Юли, 2011 Добре върви колега.Сменяи си консумативите и ръчкаи на воля.Ще се убедиш сам колко е корав този мотор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #11 Отговорено 7 Юли, 2011 Нормално си върви количката.Все пак наближава 20 години не е първа младост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitravti 2 #12 Отговорено 10 Юли, 2011 За 125hp е добре,пък и ти не си и свикнал още да я караш на 100% . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nixs 17 #13 Отговорено 11 Юли, 2011 Нареждай се с някой и ще разбереш добре ли ускоряваШ @Torque, това че превърта на втори зъб не означава нищо.Аз карам Audi 80, което съпоставено със Civic-а си е направо каруца с пребит кон и пак ми превърта на 2-ра, така че ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #14 Отговорено 11 Юли, 2011 Гумите може да са боклук-регенерат и за това да превърта на втора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #15 Отговорено 11 Юли, 2011 Kарал съм същият седан и като да вървеше повечко от този на клипа. Все пак - не е зле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksander bachev 2 #16 Отговорено 11 Юли, 2011 Според мен също е добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #17 Отговорено 16 Юли, 2011 Браво Браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове