Jump to content
ADH-Honda

Accord 8-а ген 2.4 i-VTEC - ЧИСТО НОВ

Recommended Posts

Продавам Honda Accord 8-a ген. Седан - Американския модел, 2.4 i-VTEC :)

Нова, не е ползвана (извадена е от кутията само за да се направи фотосесия) с кутия.

Количката е мащаб 1:24, което ще рече обща дължина около 21см, произведена от фирмата RASTAR, официално лицензирана от Honda Motor Co.

Количката е радио управляема, захранва се с общо 5 батерии "АА" размер (1.5 волта "дебела" батерия): 3 броя "АА" батерии в самата количка, и 2 броя "АА" в дистанционното. Батериите не са включени в комплекта.

Отпред е с независимо окачване ;) Фаровете и стоповете светят когато колата се движи съответно напред и назад.

Количката е пластмасова, изключително високо качество на изработка (предполагам е видимо от снимките).

Снимки:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Цена: 45лв

От Враца съм, но работя с куриери, пращам до който и да е град.

За контакти: 0877/143963, ЛС или adh@dir.bg

Редактирано от ADH-Honda
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей ;) Коли4ката е убийствено готина. Ако ми намериш същата Prelude 4 gen напрао ще те позлата. Никъде немога да си намера Мач Бох Prelude. Благодаря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам такова 6ген купе :lol:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз някога исках Сашка Васева да ми е гадже, ама те - не става. Сега сериозно: тази марка (Rastar) прави само два модела Хонди моделчета - единия е този акорд, другата е JDM Honda Odyssey и двете ги има както във формат 1:24, така и 1:18 (но вторите са по-големи и много по-трудни за намиране).Хонда е много трудно да намери човек да умален модел-количка, просто Японците не обичат да се раздават лиценза наляво и надясно да им правят копия умалени модели. Количката е продадена - със здраве да и се кефи човека и хиляди безаварийни метри из ламинирания паркет и безброй изтощени батерии с усмивка на лицето му желая :( .Катинар моля

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...