ADH-Honda 789 #1 Публикувано 1 Декември, 2010 (Редактирано) Продавам Honda Accord 8-a ген. Седан - Американския модел, 2.4 i-VTEC Нова, не е ползвана (извадена е от кутията само за да се направи фотосесия) с кутия. Количката е мащаб 1:24, което ще рече обща дължина около 21см, произведена от фирмата RASTAR, официално лицензирана от Honda Motor Co. Количката е радио управляема, захранва се с общо 5 батерии "АА" размер (1.5 волта "дебела" батерия): 3 броя "АА" батерии в самата количка, и 2 броя "АА" в дистанционното. Батериите не са включени в комплекта. Отпред е с независимо окачване Фаровете и стоповете светят когато колата се движи съответно напред и назад. Количката е пластмасова, изключително високо качество на изработка (предполагам е видимо от снимките). Снимки: Цена: 45лв От Враца съм, но работя с куриери, пращам до който и да е град. За контакти: 0877/143963, ЛС или adh@dir.bg Редактирано 1 Декември, 2010 от ADH-Honda 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
James 13 #2 Отговорено 1 Декември, 2010 Здравей Коли4ката е убийствено готина. Ако ми намериш същата Prelude 4 gen напрао ще те позлата. Никъде немога да си намера Мач Бох Prelude. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 789 #3 Отговорено 8 Декември, 2010 Прекрасен подарък за предстоящите празници ! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 8 Декември, 2010 Искам такова 6ген купе 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 789 #5 Отговорено 10 Декември, 2010 И аз някога исках Сашка Васева да ми е гадже, ама те - не става. Сега сериозно: тази марка (Rastar) прави само два модела Хонди моделчета - единия е този акорд, другата е JDM Honda Odyssey и двете ги има както във формат 1:24, така и 1:18 (но вторите са по-големи и много по-трудни за намиране).Хонда е много трудно да намери човек да умален модел-количка, просто Японците не обичат да се раздават лиценза наляво и надясно да им правят копия умалени модели. Количката е продадена - със здраве да и се кефи човека и хиляди безаварийни метри из ламинирания паркет и безброй изтощени батерии с усмивка на лицето му желая .Катинар моля 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове