Gencho 33 #1 Публикувано 30 Ноември, 2010 Някой слагал ли е 14 джанти 4 x 100 на хонда Сивик от Голф 3 .Интересува ме дали има голямо значение централния отвор на Сивика е 56.1м.м. а този на голфа е 57 и нещо не знам точно колко . Та питам аз ще трябва ли фланец и то ако трябва какъв защото ще трябва да е доста тънак дори не възможно ми се вижда. Нека някой ако кара с такива да ми каже какви са (+) и (-).Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 30 Ноември, 2010 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=53617&st=0&p=1051111366&hl=%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84&fromsearch=1entry1051111366Тва търсачката е чудна машина.П.п 14 джанти кво ще ги правиш толко много ? Редактирано 30 Ноември, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #3 Отговорено 30 Ноември, 2010 Трябват ти втулки, не фланец 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #4 Отговорено 30 Ноември, 2010 (Редактирано) Благодаря ви колеги но тярсех в търсачката но ми излезе само в полезни тема за джантите но не ми беше от полза . Тази която е дал колегата fenabg върши работа но тези втулки от каде да се намерят толкова тънки.В Пловдив ако някой знае да каже от каде. Редактирано 30 Ноември, 2010 от Gencho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 30 Ноември, 2010 От аптека бе колега .Сега сериозно отиваш при някои стугар дет знае що е струг и ти ги прави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #6 Отговорено 30 Ноември, 2010 (Редактирано) Аз лично съм слагал други джанти с по голям отвор и съм няма;л никави проблеми без втулки.Според мен няма смисъл да слагаш втулки защото нашите коли са с гайки под конус а не с болтове и да искаш джантата да е мръднеш няма как да стане ако се притесняваш от тресене на волана.пробвал съм и съм карал доста време така и дори с около 200км съм хвърчал по магистралата и няма ядове.найдобре е да си е точен централния отвор ама. Редактирано 30 Ноември, 2010 от Борислав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamalito 1 #7 Отговорено 1 Декември, 2010 Някой слагал ли е 14 джанти 4 x 100 на хонда Сивик от Голф 3 .Интересува ме дали има голямо значение централния отвор на Сивика е 56.1м.м. а този на голфа е 57 и нещо не знам точно колко . Та питам аз ще трябва ли фланец и то ако трябва какъв защото ще трябва да е доста тънак дори не възможно ми се вижда. Нека някой ако кара с такива да ми каже какви са (+) и (-).Благодаря предварително.колега аз също си взех такива джанти от голф! мерих ги при гумаджия и единственото което трябва да се направи е да се купят или направят втулки около 1 милиметър дебели или два! Оферта е да си ги направиш от пластмасова чашка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #8 Отговорено 1 Декември, 2010 (Редактирано) Аз съм с голфови... търкалям ги без втулки Редактирано 1 Декември, 2010 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 1 Декември, 2010 Тва хондса е чудна машина с гайки под конус а останалите коли са с болтове и те не са под конус .Не мие е ясно защо всяка тема я превръщате в статистика ,и я растягате при положение че преди има няма месец е дискутирано точно това . Конкретизирам тази . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #10 Отговорено 4 Декември, 2010 Mоля темата да се изтрие стана ми ясно за какво иде реч. Благодаря на колегите за мненията с които ми се изясни питането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове