Jump to content
CombiMan

След бурята...

Recommended Posts

Младост 4, кръстовището на ул. Бизнес Парк София и ул. Околовръстно Шосе. Секцията на светофара се беше откъснала от болтовете и висеше само на кабела. Все още работеше. Як кабел!

Публикувано изображение

И още неща, дело на вятъра:

Публикувано изображение

Обадих се на телефона на Столичен Инспекторат (02) 987 55 55 да кажа за проблема със светофара, дано го оправят. М/у другото, трудно се свързах, явно доста хора им се обаждаха за проблеми от бурята. Като карах по околовръстното имаше и една къща, дето едната половина на покрива й се беше обърнала върху другата половина. Беше ламаринен, а не с керемиди. Тъжно, горките хора, дано се оправят. Не исках да ги снимам, за да не правя сеир от нещастието на хората.

Тъй като на тоя светофар се чака над минута, имах доста време и направих клипче. Ако някой знае как мога да го кача - да каже, много е забавно как се клати от вятъра и продължава да работи. Дано го сменят бързо, щото някоя кола ще пострада.

Редактирано от RevPower
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, качих и клипче. Ето го:http://vbox7.com/play:12aa6ad7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен проблема беше паднал акомулатор заради тъпата аларма, та ме бутаха да запаля

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кошовете за боклук пред блока ми си се разхождат по улицата, и удрят кола след кола....Алармите на пострадалите автомобили ми надуха главата тази сутрин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кошовете за боклук пред блока ми си се разхождат по улицата, и удрят кола след кола....Алармите на пострадалите автомобили ми надуха главата тази сутрин.

Те кошовете имат спирачки на колелцата, но кой да ги натиска, нали така е по-лесно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А за мен резултата от бурята е счупен челен и заден прозорец и огънат таван :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте, още някой е снимал подобен висящ светофар:http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/pg/1/usernews/459091023-Vetrovito_vreme.htmlАвно им е хронично слабо захващането.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено явно кабелите на тоя светофар, са по-здрави от скобата дето го държи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само при мен ли беше най страшно падащи 2 кола голями и размятани химически тоалетни страшно е да гледаш как са вътре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В София имаше обърнати бутки за вестници, контейнери за боклук, а на Техническия университет му литна ламарината на покрива над ректората

http://news.ibox.bg/news/id_1271082114

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...