CombiMan 29 #1 Публикувано 29 Ноември, 2010 (Редактирано) Младост 4, кръстовището на ул. Бизнес Парк София и ул. Околовръстно Шосе. Секцията на светофара се беше откъснала от болтовете и висеше само на кабела. Все още работеше. Як кабел! И още неща, дело на вятъра: Обадих се на телефона на Столичен Инспекторат (02) 987 55 55 да кажа за проблема със светофара, дано го оправят. М/у другото, трудно се свързах, явно доста хора им се обаждаха за проблеми от бурята. Като карах по околовръстното имаше и една къща, дето едната половина на покрива й се беше обърнала върху другата половина. Беше ламаринен, а не с керемиди. Тъжно, горките хора, дано се оправят. Не исках да ги снимам, за да не правя сеир от нещастието на хората. Тъй като на тоя светофар се чака над минута, имах доста време и направих клипче. Ако някой знае как мога да го кача - да каже, много е забавно как се клати от вятъра и продължава да работи. Дано го сменят бързо, щото някоя кола ще пострада. Редактирано 29 Ноември, 2010 от RevPower 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #2 Отговорено 29 Ноември, 2010 А, качих и клипче. Ето го:http://vbox7.com/play:12aa6ad7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #3 Отговорено 29 Ноември, 2010 При мен проблема беше паднал акомулатор заради тъпата аларма, та ме бутаха да запаля 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #4 Отговорено 29 Ноември, 2010 Кошовете за боклук пред блока ми си се разхождат по улицата, и удрят кола след кола....Алармите на пострадалите автомобили ми надуха главата тази сутрин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #5 Отговорено 29 Ноември, 2010 Кошовете за боклук пред блока ми си се разхождат по улицата, и удрят кола след кола....Алармите на пострадалите автомобили ми надуха главата тази сутрин.Те кошовете имат спирачки на колелцата, но кой да ги натиска, нали така е по-лесно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sisqo 177 #6 Отговорено 29 Ноември, 2010 А за мен резултата от бурята е счупен челен и заден прозорец и огънат таван Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #7 Отговорено 29 Ноември, 2010 Вижте, още някой е снимал подобен висящ светофар:http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/pg/1/usernews/459091023-Vetrovito_vreme.htmlАвно им е хронично слабо захващането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #8 Отговорено 29 Ноември, 2010 Определено явно кабелите на тоя светофар, са по-здрави от скобата дето го държи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 29 Ноември, 2010 Само при мен ли беше най страшно падащи 2 кола голями и размятани химически тоалетни страшно е да гледаш как са вътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #10 Отговорено 29 Ноември, 2010 В София имаше обърнати бутки за вестници, контейнери за боклук, а на Техническия университет му литна ламарината на покрива над ректората http://news.ibox.bg/news/id_1271082114 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове