Jump to content
ZaRRicK

Въпрос За Халогени.

Recommended Posts

Здравейте.

Знаете ли дали кръглите халогени преди и след фейслифта на 6ген Сивик са еднакви, или поне съвместими и взаимо заменяеми. На пръв поглед изглеждат еднакви, поне като големина на стъклото. Не знам дали обаче нямат разлики в тялото на халогена. Не можах да намеря прт. номерата им за да ги сравня.

Става дума за това дали мога да сложа такива от преди фейслифт на кола след, че моя единия е с напукано стъкло, както се вижда от първата снимка, не свети както трябва и ме дразни. Интересува ме и дали мога ако се наложи само стъклото да сменя

Дали това:

Публикувано изображение

е заменяемо с това:

Публикувано изображение

Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами виж аз какво намирам

Публикувано изображение

Публикувано изображение

За долните пише че се слагат от 03/1999 нататък...

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези на долната снимка, конкретно, са афтърмаркет. Моите изглеждат като горните! 2 Ръка за преди фейслифт се намират значително повече и ако са еднакви телата ще е просто перфектно.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са афтърмаркет, така си идват с пластмасите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз говоря за халогенчетата дали са еднакви от преди и след фейслифта. Пластмаските са само при след фейслифтовите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих кодовете за след фейслифта. Остава да намеря и от преди фейса и да ги сравня! Айде някои който има Honda EPC, да провери за преди фейслифта и да ги постне!

Ето това което намерих:

08V31S046M102 (08V31-S04-6M102) LIGHT ASSY, LEFT FOG

08V31S046M101 (08V31-S04-6M101) LIGHT ASSY, RIGHT FOG

Става дума за 2 и 3:

Публикувано изображение

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди фейса мисля че са по-големи като диамерър

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не отварям нова тема някой знае ли откъде да си купя комплект халогени за след фейса?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих кодовете за след фейслифта. Остава да намеря и от преди фейса и да ги сравня! Айде някои който има Honda EPC, да провери за преди фейслифта и да ги постне!

08V31-S04-CM001 LIGHT R FR FOG08V31-S04-CM002 LIGHT L FR FOG Що не казвате, че са при аксесоарите, изтекоха ми очите та ги търся :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм, явно има разлка в последните 5 символа на кодовете, но някои все пак сравнявал ли ги е? Да не би само в планката за захват да е разликата. Някои може ли да пусне снимка като тази от каталога за фейслифтм която пуснах аз, но за преди фейса! Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здревейте Колеги,за да не пускам нова тема искам да питам,дали някой е слагал ксенон на халогените си.аз карам англичанка след фейслифта и изобщо не ги ползвам,защото са много малки и много слабо светят. Иска ми се да си сложа ксенони,за да се променят нещата,но си мисля че ксеноновите крушки няма да влязат,защото цялото тяло е много малко. за това става въпрос http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2589/174679901617547721231295104323FfItcGgBqJJnYclau2Gk.JPG

Редактирано от 1van

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ колега премери си диаметъра на твоите (след фейса), аз ще премеря моите (преди фейса) и ще видим поне дали са с еднакъв диаметър и дали можеш да смениш стъклото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...