B7_ 56 #1 Публикувано 25 Ноември, 2010 Искам да питам само при мен ли е така като влезна в форума разглеждам ала бала излизам след време като се логна пак натискам да видя "новите постове" и ми показва постоянно че няма такива и трябва да почвам да ги търся из категориите.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tunyo 3 #2 Отговорено 25 Ноември, 2010 И при мен е така.......и ме дразни,но не успях да го оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #3 Отговорено 25 Ноември, 2010 При мен положението е същото. И е мнооооого дразнещо, понеже проверявам форума от различни компютри. Явно проблема е "централен", не в "нашите телевизори". Дано да го оправят възможно най-скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #4 Отговорено 25 Ноември, 2010 Голеги и аз си мислех така, баче май проблема е в нас Новите мнения имат подраздели - Forums Members Календар .......Pages и ако си на някое друго и цъкнеш, примерно галерия ти казва,че няма нови, а в същност това е за глаерията(примерно тя).Аз си мисля, че това е проблема , дано да не се бъркам, попарвете ме ако се налага . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AtsokOld 18 #5 Отговорено 25 Ноември, 2010 ......... дано да не се бъркам, попарвете ме ако се налага . Ами ... май се налага. Ето съобщение от преди няколко минути: Има 6 нови мнения от Днес, 11:01 Т.е. започва да показва новите мнения от момента на логването. п.п. За четвърти път ми се случва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #6 Отговорено 25 Ноември, 2010 Ами явно при всички е така нека админите да го видят това нещо и ако може да го поправят мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове