Jump to content
kick

Някой с Frv ?

Recommended Posts

капарирах онзи ден една 2006г. 2,0 бензин 150 кончета :lol: колата много ме радва, без забелжки с прекрасен много запазен салон и куп шукарийки :D 8бр. airbag, климатроник, фабричен биксенон, блокаж на деференцяла, подгряване на седелките, 6 степена скоростна кутия и още много много други :D колата е на 93000 км. (поне така пише) но за 4 години може и да са реални, мисля че е с верига (не съм сигурен това ще каже някои запознат) та въпроса ми е към някои които е имал такава кола, какво му е мнението имали нещо което е по специфично за модела и евентуално трябва да се гледа при покупка благодаря предварително поздрави :lol:

Редактирано от KICK

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да ти честитя колега! Съжалявам, не мога да ти помогна с инфо за тази кола, но смело мога да кажа, че това за мен е един от най-красивите модели на на хонда последните 5-6 години, изключая легендата разбира се. Но за своя клас, за мен по-добре нещо от към визия няма на пазара. Знам, че са много здрави и че поставката за кафе посредата на конзолата е уникална :D . Честито и да си я караш със здраве!Минуса на тази колза за мен е един, а именно че за да се вместат 3 седалки отпред, лявата и дясна за избутани максимално до колоните, и когато шофираш лявото рамо ти се опита в колоната и е малко дискомфортно.п.п. ФРВ-то е японка нали?

Редактирано от Данчо

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, появи ли се някой със нови впечатления за модела?

п.п. ФРВ-то е японка нали?

Toва също ме интересува :) Редактирано от Djigit

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, Японска сглобка е (за Япония е наричан "EDIX", само за Европа се е казвал FR-V).Моделът вече не се произвежда и едва ли ще получи заместник, от хонда казват, че този модел е провал едва ли не от маркетингова гледна точка, с малко продажби (заради "странното" разположение на седалките 3+3).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързия отговор.

(заради "странното" разположение на седалките 3+3).

Да разбирам ли, че другото всичко си е ОК?От малкото мнения които прочетох, за частите има приемственост със сивиците. Та части няма да е трудно да се намират, или ... ? Редактирано от Djigit

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...