Jump to content

Djigit

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Djigit

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 11.09.1989

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Благодаря за бързия отговор. Да разбирам ли, че другото всичко си е ОК?От малкото мнения които прочетох, за частите има приемственост със сивиците. Та части няма да е трудно да се намират, или ... ?
  2. Здравейте, появи ли се някой със нови впечатления за модела? Toва също ме интересува
  3. Тино, освен ако не ми извадиш списък със всички VIN-ове които са излизали с инфо срещу тях, незнам за какво си писал изобщо ...95% от хората тук знаят какво е вин... и те действат за всички марки автомобили, а и декодери в нета има достатъчно. Но не е това за което съм питал.Говоря за нещо такова:http://prikachi.com/images/14/3713014N.jpg
  4. Тия са ясни къде по принцип се произвежда, аз ги знам и без да ги гледам , друга ми беше мисълта.модел/двигател - произходИ всичко на едно място, цъкаш файнд било по модел или по държава и готово.
  5. Здравейте. Незнайно по какви причини ми беше изтрито мнението в една тема, та реших да пусна въпроса в нова.Има ли някъде база данни, сайт или нещо подобно където може да се види списък на произвежданите хонди по това къде са произведени.Там японски, английски, американски и т.н. Ако не - може да започнем с някой ентусиаст да правим такъув и да се качат на сайта за някой, като мен който се интересува.Благодаря предварително.
  6. От моя опит не са по- скъпи, но аз бих заложил на японка, било то и с по- постен интериор.Компромисен вариант- американско купе.
  7. Здравейте. И мен ме интересува къде се намира бензиновата помпа, по- конкретно на civic 95г. d16y3 англичанка.Моля без излишни въпроси, за какво ми е и т.н.
  8. Здравейте.Редовно преглеждам форума защото е пълен с полезна и интересна информация, за което ви благодаря Освен това една англичанка сивик кара сърцето ми да тупти има-няма 7-8 месеца и все повече се заразявам с болестта хонда... Та ако може и за мен 2 светли и 2 тъмни стикера.
  9. Мерси, а какво масло е хубаво да се сложи на компресора ?
  10. Здравейте. Искам да попитам колко фреон се слага на сивик 1.6 95г. d16y3 Благодаря предварително
  11. Здравейте. И аз вече се радвам на една хондичка искам обаче да попитам дали не се е появил някой сервиз в Плевен или дали майсторът в Долна още работи и номерът дали е същият. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...