kick 46 #1 Публикувано 19 Ноември, 2010 (Редактирано) капарирах онзи ден една 2006г. 2,0 бензин 150 кончета колата много ме радва, без забелжки с прекрасен много запазен салон и куп шукарийки 8бр. airbag, климатроник, фабричен биксенон, блокаж на деференцяла, подгряване на седелките, 6 степена скоростна кутия и още много много други колата е на 93000 км. (поне така пише) но за 4 години може и да са реални, мисля че е с верига (не съм сигурен това ще каже някои запознат) та въпроса ми е към някои които е имал такава кола, какво му е мнението имали нещо което е по специфично за модела и евентуално трябва да се гледа при покупка благодаря предварително поздрави Редактирано 19 Ноември, 2010 от KICK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #2 Отговорено 19 Ноември, 2010 (Редактирано) Първо да ти честитя колега! Съжалявам, не мога да ти помогна с инфо за тази кола, но смело мога да кажа, че това за мен е един от най-красивите модели на на хонда последните 5-6 години, изключая легендата разбира се. Но за своя клас, за мен по-добре нещо от към визия няма на пазара. Знам, че са много здрави и че поставката за кафе посредата на конзолата е уникална . Честито и да си я караш със здраве!Минуса на тази колза за мен е един, а именно че за да се вместат 3 седалки отпред, лявата и дясна за избутани максимално до колоните, и когато шофираш лявото рамо ти се опита в колоната и е малко дискомфортно.п.п. ФРВ-то е японка нали? Редактирано 19 Ноември, 2010 от Данчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Djigit 1 #3 Отговорено 31 Август, 2011 (Редактирано) Здравейте, появи ли се някой със нови впечатления за модела? п.п. ФРВ-то е японка нали?Toва също ме интересува Редактирано 31 Август, 2011 от Djigit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #4 Отговорено 31 Август, 2011 Да, Японска сглобка е (за Япония е наричан "EDIX", само за Европа се е казвал FR-V).Моделът вече не се произвежда и едва ли ще получи заместник, от хонда казват, че този модел е провал едва ли не от маркетингова гледна точка, с малко продажби (заради "странното" разположение на седалките 3+3). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Djigit 1 #5 Отговорено 31 Август, 2011 (Редактирано) Благодаря за бързия отговор. (заради "странното" разположение на седалките 3+3).Да разбирам ли, че другото всичко си е ОК?От малкото мнения които прочетох, за частите има приемственост със сивиците. Та части няма да е трудно да се намират, или ... ? Редактирано 31 Август, 2011 от Djigit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове