yanzzz 1 #1 Публикувано 12 Ноември, 2010 здравеите колеги искам да попитам от какшо може да ми дава 16та грешка на колегата respective колата му работи на 3 цилиндъра и дава същата грешка като при мен,а при мен симптомите са леко придурпване в ниските обороти.става вапрос за d15b2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1548 #2 Отговорено 12 Ноември, 2010 И все пак ... Sebulba се оказа прав!Другата тема(на Respectivе) вече не е 2 в 1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanzzz 1 #3 Отговорено 12 Ноември, 2010 И все пак ... Sebulba се оказа прав!Другата тема(на Respectivе) вече не е 2 в 1.вие вече не знаете кво искате бе колеги ама няа значение просто като не си компетентен не пиши по темата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #4 Отговорено 12 Ноември, 2010 И все пак ... Sebulba се оказа прав!Другата тема(на Respectivе) вече не е 2 в 1.Благодарим ти за компетентното мнение! Без теб нямаше да разрешим проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1548 #5 Отговорено 12 Ноември, 2010 Ми да помогна тогава Тук две теми в една ли има или аз не разбрах? тва мисля че е по темата нз кво се праите на интересни секи пътнали се опитваме да разрешим проблема на колегата Проблема не е нито един от посочените по отгоре! Премерих компресията на въпросния цилиндър и се оказа че няма компресия! След цял ден разкачане по мотора,наи после се докопах до клапаните...проблема беше точно там!Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANM7 0 #6 Отговорено 12 Ноември, 2010 Ми да помогна тогава Тук две теми в една ли има или аз не разбрах? тва мисля че е по темата нз кво се праите на интересни секи пътнали се опитваме да разрешим проблема на колегата Проблема не е нито един от посочените по отгоре! Премерих компресията на въпросния цилиндър и се оказа че няма компресия! След цял ден разкачане по мотора,наи после се докопах до клапаните...проблема беше точно там!УспехБраво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanzzz 1 #7 Отговорено 18 Ноември, 2010 up колеги дали може да е от главното реле ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #8 Отговорено 18 Ноември, 2010 (Редактирано) http://www.8thcivic.com/forums/mechanical-...ic-integra.html Редактирано 18 Ноември, 2010 от WingMan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове